Home » Päivän horoskooppi perjantai 28.4.2023

Päivän horoskooppi perjantai 28.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tässä päivässä voi olla sopivasti eri vivahteita ja vaihtelua, sillä useiden planeettojen harmoninen asetelma suosii merkkiäsi. Saat itsestäsi helposti esiin parhaimmat puolesi sekä ulkoisesti että sisäisesti. Saatat olla kekseliäs materian tai ruoan suhteen, joten voisit hyvin kokeilla uutta ruokatuotetta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tänäänkin voi esiintyä voimakkaita tuntemuksia, sillä kuu on dynaamisessa asemassa merkkiisi. Ehkä innostut itse dramatisoimaan enemmän tai sitten lähipiirissä osataan näyttää tunteita tai tarpeita tavallista voimakkaammin. Olisiko aika vaikka teatteri- tai oopperakäynnille? Suhteen ja rahan linkit ovat esillä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime aikoina näyttää olleen esillä aiheita, joihin liittyy enemmän kaivelua tai epäselvyyttä. Siksi paperiasioiden ja sopimusten kanssa täytyisi osoittaa varovaisuutta, vielä sen verran kuin Merkurius perääntyy, eli pari viikkoa. Hauskoja ja hulvattomiakin tilanteita saattaa syntyä yhteisössä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Näinä päivinä voi olla jonkinlaista paneutumista tulevaisuuden suunnitelmiin, joko itsesi tai lähipiirin kohdalla. Ylipäätään monenlaiset laaja-alaiset tai kansainväliset ulottuvuudet omaavat aiheet ovat näiden päivien parasta antia, ja asioita katsotaan monesta näkökulmasta. Saat ehkä kokea haluamasi nautinnon!

Leijona (23.7.-22.8.)

Tämä päivä voi saada sinut loistamaan ja näyttää säteilevän olemuksesi laajemmallekin. Ehkä saat kohottavan kokemuksen laajassa piirissä tai suuressa paikassa. Useat planeetat vetävät yhä panostamaan asemaan ja uraan, joten toivottavasti tämä väylä on olemassa! Suhteet toimivat yhteisten teemojen parissa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteiskunnallisen nousun tavoittelu on ollut monilla neitsyillä ajankohtaisempaa ainakin viikon verran ja tämäntyyppinen vaihe jatkuu vielä useamman viikon. Juuri nyt on mahdollista, että energia lakkoilee hieman, mutta saat parhaat palat itsestäsi esiin ryhmädynamiikan parissa, ehkä myös liikkeellä ollessa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tilinpitoon, vakuutuksiin tai talouden tasapainoon liittyviä seikkoja voi tulla esiin tai ajankohtaiseksi näinä päivinä, ja jokin niistä voi olla yllättävän monimutkainen. Näillä planeetoilla kannattaisi ehkä välttää taloudellisten riskien ottamista. Pääosin ilmapiiri on kuitenkin hyvin myönteinen ja viihdyt ryhmissä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla näyttäisi olevan meneillään monenlaista toimintaa muiden kanssa, ja mahdollisesti joudut myös sopeutumaan tavallista enemmän toisten tahtoon ja suunnitelmiin. Pyrkimyksesi jotakin kohti on juuri nyt suurempaa, ja se edellyttää muutosta. Suhdeplaneetat haastavat sinua pohtimaan yhteistä raha-asiaa!

Ad

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuu leijonassa ja Jupiter oinaassa tukevat sisäistä liekkiäsi ja pitävät sinut pääosin iloisella mielellä ja avoimena. Nämä päivät saattavat kutsua voimakkaastikin lähtemään retkelle tai toiselle paikkakunnalle, eli kuulu matkustusviettisi voimistuu. Arjen askareet ja välttämättömät rutiinit vievät oman osansa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet ollut jo noin kuukauden vaiheessa, jolloin yhteistyösuhteet ovat vaativampia, enemmän aikaa vieviä tai rasittavampia. Liikunnallinen tai muu kilpailuviettisi on esillä tai sitten sinua patistetaan kovasti johonkin. Talousasiassa saattaa olla jotain vapauttavaa tai helpottavaa. Suhde voi sisältää ruotimista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt voi olla tiedossa yllätyksellisiäkin kohtaamisia ihmisten kanssa. Tai sitten yhteistyö on dynaamista ja hallitseva henkilö on todennäköisesti kuvassa mukana. Älä unohda keskittyä materiaalisiin seikkoihin pidemmän päälle, sillä ne askarruttavat vielä jopa muutaman vuoden ajan. Aherruksen lomassa on viihdettä tai luovuutta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Puhe, ääni, äänensävy voivat olla seikkoja, joihin sinä tai joku muu kiinnittää erityistä huomiota. Pääset eteenpäin esiintymisessä ihmisille, jos vain haluat, sillä Marsin asema tukee myös itseluottamustasi ja kykyäsi tuottaa jotain uutta. Voit saada romanttisia eleitä tai harrastus tuo tunnetta!

Selaa ylöspäin