Home » Päivän horoskooppi keskiviikko 26.4.2023

Päivän horoskooppi keskiviikko 26.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tämä ei näyttäisi olevan aikaa, jolloin etenet uraohjusmaisesti tai vaeltelet ympäri maita ja mantuja. Jokin pidempiaikainen planeettavaikutus sitä paitsi houkuttaa katsomaan pinnan alle, syntyjä syviä, tai näkemään vaikkapa huono-osaisten asiat. Saat kodin piirissä paljon aikaan, jos käärit hihat ylös!

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko suuria oivalluksia tai uuden tien ilmestyminen avautunut sinulle jo? Jos ei, niin pidä silmät auki ja katso ympärillesi avoimin mielin! Jokin suurempi tarkoitus voi ilmaantua liittyen tulevaisuuteen tai hyvin laaja-alaiseen aiheeseen. Juuri nyt myös aivan lähellä, ehkä naapurustossa, tapahtuu!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Vaikka olet yhteydenpitoon suuntautuva ilmaelementin merkin edustaja, voit sinäkin haluta upottaa kätesi maahan tai multaan juuri näinä päivinä. Ajatuksesi ovat joka tapauksessa monesti muualla, jos olet hyvin teoreettisessa tai älyllisessä työssä. Rahan tulo tai sen tekeminen voi askarruttaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu ja energian planeetta Mars merkissäsi värittävät elämääsi ja voivat tehdä myös tästä päivästä yhden merkityksellisen viimeaikaisiin saavutuksiisi tai itsesi ylityksiin nähden. Pelottomampaa etenemisen aikaa on vielä useita viikkoja, ja ne kannattaa hyödyntää. Suhdeasia ei ehkä selkiinny vieläkään!

Leijona (23.7.-22.8.)

On todennäköistä, että huomaat rasittuneesi viime aikoina ja nyt energiatasosi lakkoilee aika ajoin.  Olisi hyvä saada pieniä lepohetkiä silloin tällöin, ja muutenkin kaipuusi rauhalliseen tai perinteiseen paikkaan on ehkä kohonnut korkeuksiin. Älä tee epähuomiossa virhettä tai asettele sanojasi väärin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla saattaa olla käsillä nopearytmisiä aloituksia ryhmissä tai yhteisössä, ja samalla haluat näyttää mihin pystyt. Voit olla enemmän äänessä ja pyrkiä kohottamaan profiiliasi. Korkeampi tieto tai oppiminen voi kiinnostaa, ja aihe on todennäköisesti erikoinen. Vaatimukset ovat korkealla suhteessa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Suuri päämäärä tai vielä toteuttamaton haave voi vilkkua päässäsi tällä hetkellä, ja Jupiterin asioita paisuttava vaikutus tukee niiden mahtipontisuutta. Tällaiset aiheet voivat tulla kohdallesi myös muiden ihmisten kautta ja he tekevät jotain suurta tai vapauttavaa. Romantiikka voi löytää tiensä kaukaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla näinä päivinä tilaisuuksia tehdä poikkeuksellisia asioita toisten kanssa ja yhteistyö saa ehkä uusia muotoja. Merkuriuksen parin viikon perääntyminen saattaa viivästyttää jotain tai jokin aikataulu muuttuu. Aivan uusi suuntakin voi siintää yhteisissä teemoissa näinä päivinä. Kurkista toiselle paikkakunnalle!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Arki ja talous vaikuttaisivat olevan ajankohtaisia teemoja, erikseen tai yhdessä. Toisin sanoen, elämä näyttäisi menevän pienemmällä liekillä eteenpäin kuin vielä joitakin viikkoja sitten. Hoida siis hartaasti asiat loppuun äläkä odota suuria palkintoja juuri nyt. Ehkä uutta laitetta ei kannata hankkia, sillä siihen voi liittyä komplikaatio!

Kauris (21.12.-19.1.)

Joidenkin aiheiden välillä voi esiintyä ristivetoa, ja todennäköisimmin siihen liittyy toinen ihminen, jonka tarpeet aiheuttavat kiistaa tai tarvetta välittömään toimintaan. Uusi yhteistyö voi saada myös sysäyksen eteenpäin. Esilläolosi voi olla sellaista, että haluat säväyttää tai tehdä erikoisen vaikutuksen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Työn arkiseen suorittamiseen saattaa tulla lisäpotkua tunteista, ja se voi olla häiritsevää hyvin tasaista työtä tekeville. Monenlaisia askareita voi kasautua tälle päivälle, lähtien tarpeellisista ostoksista aina lääkärikäynteihin tai tavaroiden korjauksiin. Hermopeliä on ajoittain luvassa, mutta Venus saa ihastumaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kannattaa hyödyntää meneillään olevia planeettavaikutuksia kaikenlaiseen tiedon keruuseen ja tietotaidon hankkimiseen, sillä omaksuminen näyttäisi sujuvan hyvin, myös erikoisten tai tietoteknisten aiheiden osalta. Saat mitä parhaita tunnekokemuksia, ehkä siksi, että tunteet ilmaistaan suoraan!

Selaa ylöspäin