Home » Päivän horoskooppi maanantai 24.4.2023

Päivän horoskooppi maanantai 24.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Tietoisuuteesi voi tulla parin päivän sisällä jotain erityistä liittyen materiaaliseen tilanteeseesi tai ylipäätään siihen, miten rahaa pitäisi kuluttaa. Ehkä löydät vihdoin ratkaisun konkreettiseen tai keholliseen asiaan. Kotiasioissa on liikettä tai aktiivisuutta, olisikohan myös remontin tarvetta?

Härkä (20.4.-20.5.)

Joitain nopeatempoisia tilanteita ja käänteitä on vieläkin näköpiirissä, joten pidä itsesi ja  senteesi joustavana. Äläkä ota turhia riskejä hetken mielijohteesta, mitä et tosin yleensäkään tee. Olethan pitkän linjan ihminen. Tietoisuus jostain päämäärästä saattaa aueta sinulle aivan uudella tavalla, joten pidä silmät auki!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jokunen planeetta vetää sinua yhä kulissien taa, ehkä pohtimaan sellaista, mitä muut eivät näe tai sitten jotkut menneet tapahtumat tekevät tuloaan tietoisuuteesi. Henkinen oppi tai jopa astrologia voi sytyttää kiinnostuksen siemenen näinä päivinä. Saat myös kaipaamaasi kepeyttä ja pitkiä keskusteluja!

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisössäsi voi olla esillä poikkeuksellinen seikka, joka valaisee tietä jatkossa. Tämä koskee myös sosiaalista mediaa ja sen roolia elämässäsi. Vaihtelevia tahoja saattaa olla ympärilläsi tai vaihtuvuutta ryhmässä. Voimakas matkasi kohti päämäärääsi jatkuu ja näytät tahtosi sen mukaisesti.

Leijona (23.7.-22.8.)

Tähtäät korkealla merkillesi tyypilliseen tapaan, mutta tavoitteen toteutumisessa voi olla jopa poikkeuksellisia piirteitä. Ehkä eteesi avautuu laveampi tie kuin mitä olet odottanut. Kuitenkin sinun on otettava huomioon seikkoja, jotka ovat taka-alalla tai muita hidastuksia. Sydämesi syttyy yhteisössä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuljet jonkinlaista tietä ylöspäin, ja suunnitelmissasi saattaa siintää tuleva asema jossain korkealla pallilla. Sen aika ei kuitenkaan välttämättä ole ihan vielä, ja paljon sumplittavaa riittää toisten kanssa, rakentavassa mielessä. Suhteesi odotukset ovat varsin korkealla, ja romantiikassa jopa pilviä hipoen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näinä päivinä raha-asioiden parissa voi tulla monenlaista, mukaan lukien käänteitä, peruutuksia tai vaikkapa tavaran palautus liikkeeseen. Uusi sopimuksia olisi hyvä välttää juuri nyt ja vielä parin viikon ajan. Työelämän vaiheet vaativat harrasta paneutumista ja se voi koskea myös arkielämää tai terveyttä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Toisten kanssa on meneillään asioita, joissa tulee käänteitä ja yllätyksiä. Monia seikkoja leimaa nyt tarve uudistua tai löytää uusi suunta. Merkkiisi kohdistuu kuitenkin myös pitkäaikaisia vaikutuksia, jotka korostavat kokoavaa voimaasi, ja siksi tilanteesi voi vielä parantua huomattavasti. Onko salainen ihastus ajankohtainen?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saturnuksen asema merkkiisi nähden on kolmen vuoden ajan sellainen, että pohdit enemmän tai vähemmän kaikkea rakenteellista kotiasioihin liittyvää. Kyse voi olla merkittävästä vaiheesta sen suhteen, mihin kotiolot asettuvat jatkossa. Tänään toiset voivat aiheuttaa mielessäsi sekamelskan tai pettymyksen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää itsestäsi uusia kykyjä ilmaisullisesti ja sen suhteen pari päivää ovat olennaiset. Voit muutenkin tehdä erikoisen vaikutuksen olemuksellasi. Työasioita määrittävät suhteet ja myös arjessa on huomioitava pieniäkin asioita suhteen kannalta. Älä unohda yhteistä aktiivista tekemistä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Yritä pitää huolta perusasioista ja vaali perhesuhteita. Katsasta jos kotisi tarvitsee kunnostusta, remonttia tai asutko kenties itsellesi epäkäytännöllisessä paikassa. Onko jokin irrottava kokemus meneillään tai tuloillaan? Ilmaiset itseäsi erittäin hyvin, ja siitä voi olla hyötyä sekä työssä että suhteessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Lähiympäristössä tai työkaverien kanssa voi olla kaikenlaista pientä kivaa, kuten paljon jutustelua tai huumorin vaalimista. Ajatuksesi ja toimintasi ovat hyvin yhteydessä ja siksi on mahdollista, että vakuutat toiset vaativassakin hankkeessa. Luova energia ja harrastukset ovat framilla lähipäivinä!

Selaa ylöspäin