Home » Päivän horoskooppi perjantai 7.4.2023

Päivän horoskooppi perjantai 7.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Auringon ja Jupiterin yhtymä lähestyy, mutta on vasta neljän päivän päästä tarkka. Koska tämä tapahtuu merkissäsi, voit olla ensimmäisiä uuden innostuksen ja optimismin välittäjiä. Kuu on nyt pari päivää skorpionin salaperäisessä merkissä, ja sinulle se tarkoittaa jarruttelua. Olisiko kodin siivoaminen mitään?

Härkä (20.4.-20.5.)

Toivottavasti olet jo alkanut katsastaa uusia opiskelumahdollisuuksia tai vaikkapa täydentäviä opintoja entisten paikkaamiseksi. Ajattelun planeetta Merkurius merkissäsi sopii myös siihen täydellisesti vielä useamman viikon ajan. Tunteiden tasolla on mukavaa vuorovaihtoa tiedossa, ehkä enemmänkin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jollain elämäsi osa-alueella tai lähipiirissä suunnitelmat ovat voineet saada yllättävää laajuutta tai monimuotoisuutta viime aikoina. Erityisesti ryhmätapaamisissa saattaa olla vauhtia ja loputonta optimismia, joka kasvaa vielä pari päivän sisällä. Onko suhteessa sanomattomia asioita tai muuta epäselvyyttä?

Rapu (21.6.-22.7.)

Oletko kaivannut elämääsi jotain hulppeampaa ja upeampaa viime aikoina? Planeetat ovat nimittäin vetäneet siihen suuntaan poikkeuksellisesti ja tämä jatkuu vielä. Varo liioittelua, vaikka energian planeettakin työntää sinua aktivoitumaan. Ryhmässä vallitseva tunnetila on todennäköisesti luottamuksellinen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla on ollut todennäköisesti nousujohteista aikaa jo pidempään, ainakin niin, että olet saanut enemmän arvostusta, asemaa tai vapautta ilmaista itseäsi tai matkustaa. On mahdollista, että näinä viikkoina tähtäät poikkeukselliseen päämäärään, joka vie kaiken energiasi. Perheessä voi olla tyytymättömyyttä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Talousasioissa näyttäisi olevan tekeillä jotain suurta, ja se voi liittyä työpaikalla kaavailtuihin asioihin, kuten myös omiin tai läheisten vaiheisiin. Jopa suuri investointi voi olla kyseessä näiden päivien aikana. Työ sujuu näiden viikkojen aikana parhaiten tiimissä ja aistit ryhmähengen loistavasti!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tahdonvoimasi on ollut koholla Marsin dynaamisen vaikutuksen johdosta jo jonkin aikaa, joten näytät helpommin mitä haluat ja sanot asiat suoremmin kuin yleensä. Tämä voi tulla yllätyksenä niin itsellesi kuin muille. Nyt on myös planeettoja, jotka vievät syvälle ihmissuhteiden syövereihin ja vaikuttamiseen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Intensiivistä tai kiireellistä kanssakäymistä on luvassa, joten valmistaudu ja lepää kunnolla. On mahdollista, että hyödyllinen yhteistyö lähtee kunnolla liikkeelle joko työssä tai harrastuksen parissa. Saat muutoinkin langanpäistä kiinni ja perustelet asiasi. Hempeää romantiikka voi olla näköpiirissä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kannattaa jarrutella sopivasti eikä siten päästää valloilleen kaikkein seikkailevinta ja luottavaisinta puoltasi! Saturnus tuo myös harkinnan tarvetta enenevässä määrin jopa parin vuoden ajan. Pohdi myös sisäisiä motiiveja asioiden suhteen, sillä se onnistuu parin päivän aikana. Ehkä romantiikka on tauolla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteistä aktiivisuutta kannattaa kehittää, ja jakso voi olla erittäin hyödyllinen vaikkapa kahdenkeskisen liikuntaharrastuksen kannalta. Yhteiskuviot muissakin aiheissa voivat saada lisää vauhtia lähiviikkojen aikana. Yhteisöön liittyvä asia saattaa tuoda nyt paljon iloa, leikkisyyttä ja ihastusta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Onko jotain uutta avautumassa naapurustosi suhteen? Lähiseudulla saattaa olla paljon muutakin kiinnostavaa tai tutustut paremmin johonkin paikkaan tai kulmakuppilaan. Pienet asiat tarjoavat suuria mahdollisuuksia, ja siivouskin tuntuu suurelta asialta. Keskustelut, pelit ja muut jutut läheisten kanssa kiinnostavat!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jonkinlaista levottomuutta voi olla tiedossa, sillä planeetat vievät sinua katselemaan muihin horisontteihin. Onkohan jossain matkan päässä kiehtova ihminen tai paikka vai oletko lähdössä työmatkalle? Itsesi esiintuominen tavalla tai toisella on näinä viikkoina a ja o, ja sinut huomataan herkemmin!

Selaa ylöspäin