Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on merkkiäsi vastapäätä, joten toisten tarpeet voivat hypätä silmille, ja päinvastoin. Liioitteleva Jupiter on kuvassa mukana, joten monesti asioita sanotaan tai tehdään suureellisesti. Laajenemiseen liittyvä yhteistyökin voi olla käsillä. Materiaalisia tarpeita riittää, onko suhdekin nivoutunut niihin?

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkurius, Venus ja Uranus ovat merkissäsi, kaikki kolme samaan aikaan vielä viikon. Kannattaa siis tehdä aloitteita paperiasioissa, yhteydenpidossa ja taiteeseen tai vaatetukseen liittyen. Uranus voi pitää sinua jatkuvan muutoksen tilassa näinä aikoina. Arjen harmonian ja kauneuden vaaliminen on tärkeää, eli zen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Iloisuutta tai elävyyttä pitäisi olla tarjolla, samoin vilkasta kanssakäymistä tai luovaa toimintaa. Muistettava on kuitenkin, että useat planeetat pyrkivät saamaan sinut kiinnostumaan pinnan alla muhivista seikoista tai henkisistä asioista. Olennaista on myös pidempään saada materiaaliset asiat kuntoon.

Rapu (21.6.-22.7.)

Perheen ja työn välillä voi olla seikkoja, jotka repivät niitä eri suuntiin, tai sitten mielipide-eroja on joidenkin näihin liittyvien käytännön seikkojen välillä. Haluaako joku enemmän tilaa ja vapautta, vai menevätkö omat pyrkimyksesi nyt kaiken edelle? Viihdyt aika lailla muualla kuin neljän seinän sisällä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Asioiden pitäisi sujua pääasiassa hyvin ja sutjakkaasti. Ehkä keskityt yhteiskunnallisen asemasi nostamiseen ja arvokkuuden tuntemusten lisäämiseen monella tavalla. Voit saada kunnianosoituksen tai kehuja, jotka jäävät mieleen. Kuinkahan paljon olet ehtinyt pohtia uusia taloudellisia kommervenkkejä?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla saattaa olla merkittävä taloudellinen asia mielessäsi. Se on voinut olla mielenkiinnon kohteena jo pidempään mutta houkutus sen suhteen on ehkä kasvanut. Haluatko mammonaa vahvistaaksesi itsetuntoasi? Työssä on erinomaiset mahdollisuudet näyttää kaapin paikka ja osaamisesi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Taloudelliset tai tilinpitoon liittyvät seikat voivat ottaa ison roolin elämässäsi tai työympäristössä.  Ehkä saat tilaisuuden olla tällaisissa kuvioissa olennaisessa roolissa taloustietämyksen ansiosta. Tarve hulppeampaan elämänlaatuun voi kyteä taustalla noin viikon verran. Työ ja ahertaminen vievät pitkälti huomiosi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Voit rakentaa itsellesi vapaamman aseman näinä viikkoina. Ehkä löydät työtä tai harrastuksen, joka sijaitsee kauempana tai sitten matkan suunnittelu tuntuu vapauttavalta. Paljon keskustelua syntyy toisten kanssa ja väittelyäkin on luvassa lähiaikoina. Levon tarve voi yllättää tänään, ja sopiva musiikki voi kompensoida toimintaa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saturnus-planeetta on tullut pari viikkoa sitten haasteelliseen paikkaan, haastamaan sinua kärsivällisyydessäsi ja korostamaan rakentavaa asennettasi. Kodin asioiden rakentaminen on erityisesti fokuksessa, joten ehkä koti kaipaa vaikkapa remonttia. Kaunista työympäristöä luonnollisella tavalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Jotkut seikat vaativat jatkuvaa reagointia, mutta pitää olla valppaana ettei riita synny pienestä provokaatiosta. Jos teet aktiivista yhteistyötä toisten kanssa, hihat käärien, saat parhaiten purettua Marsin voimakkaan vaikutuksen. Sinulla näyttäisi olevan erinomainen kyky ilmaista tunteesi näinä päivinä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mielesi voi olla mukavassa paikassa kauempana, haaveillen jostain unelmasta tai ihanasta ihmisestä. Pikku kulttuurireissukin tai taidenäyttely voi sopia tähän päivään. Älä jätä yksityiskohtaisia tehtäviä syrjään, sillä nyt on uutta painetta ilmassa suorittaa ne. Suhde-elämä pysyy pienessä piirissä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kirjalliset tehtävät voivat hoitua hyvin ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Harvoin on näin hyvät planeetat myös oppimisen suhteen, ja se johtuu mielesi selkeydestä. Jos tunne-elämäsi on jollain tavalla epätyydyttävää, avaa lompakkosi helposti korvaavan tyydytyksen saamiseksi. Ajattelua on enemmän kuin tunnetta!

Related Post