Home » Päivän horoskooppi perjantai 9.6.2023

Päivän horoskooppi perjantai 9.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun asema tuo nyt enemmän herkkyyttä sinunkin olemukseesi. Ehkä joudut osoittamaan myötätuntoa tai lohduttamaan jotakuta. Jokin elämän nurjan puolen aspekti tekee sinuun vaikutuksen, vaikkapa uutisista. Muuna aikana oletkin aikamoisessa seikkailullisessa vireessä, valmiina valloitukseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Nämä päivät ovat jotenkin inspiroivampia pehmeiden arvojen kannalta, ja työympäristössä huomiosi voi kiinnittyä enemmän ympäristönsuojeluun tai vaikkapa jätteiden kierrätykseen, heikomman oikeuksista puhumattakaan. Onko jokin laajempi perheenomainen tapahtuma ajankohtainen?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla voi näinä päivinä olla enemmän pyrkimyksiä toteuttaa jotain kaunista, humaania tai ylevää henkisesti ajateltuna. Se voi liittyä myös itsesi uhraamiseen jonkin asian tai ihmisen hyväksi, mutta syytä on miettiä omaa rajallisuuttasi. Keskustelun voima ja intensiivisyys voivat hätkähdyttää, myös teemoillaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

Planeetat kaloissa ja härässä osuvat merkkiisi harmonisesti ja suuntaavat sinua yhä vielä ylemmäs, kohti taivaita käsityksissäsi tai pyrkimyksissäsi. Jopa uskonnolliset tai hengelliset teemat saattavat koskettaa ja tulevaisuuden visiot sekoittuvat tähän. Haaveita ja toiveitakin on todennäköisesti pilvin pimein.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin jo muutaman kuukauden sisällä esillä ollut raha-, pankki- tai omaisuusasia voi tulla uudestaan käsittelyyn tai on ainakin mielessä. Puhetta voi olla myös arkaluontoisista aiheista tai salassa pidettävistä tiedoista. Mielessäsi on paljon kiihkeyttä ja se voi olla sekä positiivista että negatiivista!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteistyössä voi olla meneillään jokin vaihe, joka täsmentää edellisiä vaiheita tai luo raameja ja edellytyksiä toiminnalle. Viestittely taiteellisen tai luovan ihmisen kanssa voi olla mielenkiintoista ja keskustelu antaa väriä päivään. On mahdollista, että alat kiinnostua enemmän muusta päivätyön ohella.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työssä tai arjessasi voi olla nyt vaativampia aiheita, joita täytyy suorittaa, vaikka se ei kiinnostaisikaan. Se voi merkitä myös sitä, että kaikenlaista pientä fiksausta on ohjelmassa. Talous ja käytännön aiheet saattavat nivoutua yhteen. Mars ja Venus tuovat kuitenkin taivasta hipovia ideoita tai rakkautta suuressa paikassa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla voi olla hienoa luovaa energiaa käytössäsi ja se tulee myös mainiosti esiin yhteisessä hankkeessa toisten kanssa. Pitkän tähtäimen suunnitelmakin saattaa olla tekeillä, ja siinä on nimenomaan kyse luovasta panoksesta. Olet valmis käärimään hihat sekä työssä että yksityiselämässä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onkohan niin, että nyt on melko lailla kysymyksiä kodin, pihan tai kesämökin kunnosta tai siivouksesta? Ehkä lapion tai harjan varteen tarttuminen ja enemmän tai vähemmän leppoisa ahertaminen olisi kaikkein parasta tai välttämätöntä. Siintääkö mielessäsi kuitenkin matka tai ihminen matkan päässä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Lähipiirin tai naapuruston asiat saattavat olla tapetilla, joten olisiko kyse vaikkapa yhteisistä talkoista tai muusta vastaavasta? Kuun ja kurinalaisen Saturnuksen yhtymä voi viitata muidenkin kohdalla siihen, että asiat otetaan rauhallisesti tai ollaan enemmän paikoillaan. Oletko ihastumassa varattuun henkilöön?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat ehkä maaduttavat sinua kohtalaisesti, etkä lähde noin vain ravaamaan ympäri kyliä. Maallisten seikkojen hoitaminen tai roudaaminen pois alta sopii tähän päivään, ja raha-asiatkin kannattaa laittaa kuntoon siinä määrin kuin se on mahdollista. Suhdeasioissa voi syttyä yhtä sun toista!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu on merkissäsi yhtymässä kurinalaisuutta painottavaan Saturnukseen, joten jos haluat liikkua kovin villisti, voi jokin pysäyttää sinut. Mutta jos teet ja viimeistelet asioita ja varsinkin konkreettisia sellaisia, on Saturnuksesta sinulle hyötyä. Työn saralla saattaa ilmetä yhtäkkisiä tunteita, ja jopa työpaikkaromanssi!

Selaa ylöspäin