Home » Päivän horoskooppi lauantai 10.6.2023

Päivän horoskooppi lauantai 10.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa on todennäköisesti jonkin verran sellaista, mikä ei näy heti paljaalle silmälle, kuten tuntemuksia, vaiston viestittelyä tai vaikkapa déjà vu -ilmiöitä. Joissain asioissa saatat olla kuin Liisa ihmemaassa, mikä ei ole luonteellesi tyypillistä. Runsauden sarvi voi löytyä luovuudesta ja rakkaudesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Joitakin korkealentoisia visioita on olemassa, joko itselläsi tai sitten pääset seuraamaan läheltä sellaista. Nyt voisi olla aika osallistua tapahtumaan, jossa ei ole pelkkää materiaa tai tavaroita, vaan jotain musikaalista, taiteellista tai parantavaan henkisyyteen liittyvää. Kodin sisustaminenkin voi kiinnostaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ajatteletko tämän päivän aikana kaihoisasti kaukana olevia asioita, ihmisiä tai maisemia, ehkä menneitä tapahtumia muistellen? Tai sitten sinulla voi olla valtava taiteellinen nälkä, johon saisit tyydytystä museo- tai näyttelykäynnistä. Myös hengen ravintoa tai veden läheisyyttä saataisi olla tarjolla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jos matkustat, voit haluta matkaltasi ennen kaikkea rauhaa, hiljaisuutta tai paljon puhuvaa hiljaista musiikkia tai vanhoja kulttuurikohteita. Mielesi vetää joka tapauksessa muihin maisemiin tai sitten törmäät lähiympäristössä muihin kulttuureihin. Olisiko eksoottinen ravintola tämän päivän juttu, jonkinlaisen blingblingin kera?

Leijona (23.7.-22.8.)

Kaikki mikä liittyy raha-asioihin, voi olla jonkin verran sekavaa juuri nyt, ja olisi syytä välttää rahapelaamista tai muutakaan riskinottoa rahan suhteen vaikkapa netissä. Hyödy sen sijaan täysillä poikkeuksellisista Venuksesta ja Marsista merkissäsi, jotka lisäävät intohimoa potenssiin kymmenen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu, Saturnus ja Neptunus ovat samaan aikaan merkkiäsi vastapäätä, ja voivat tuoda kohtaamisia hyvin itsestäsi poikkeavien ihmisten kanssa. Ehkä törmäät taiteelliseen ihmiseen tai sitten vähän laitapuolen kulkijaan, joka havahduttaa sinut tietynlaisiin ongelmiin. Antaumuksellisuus saattaa olla myös päivän teema.

Ad

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan nyt tarjolla enemmänkin ahertamista tai ihan raavastakin työntekoa? Se voi olla valmistautumista johonkin tulevaan, mutta ei välttämättä kovinkaan palkitsevaa ainakin heti. Ehkä olisi hyvä asennoitua myös toisten auttamiseen tai juoksevien asioiden hoitamiseen. Terveys voi saada uudenlaisen kimmokkeen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Leijonassa olevat planeetat ovat kovassa kulmassa merkkiisi ja tarjoavat siten voimakasta energiaa käyttöösi. Yleensä varsinkin Marsin tällainen kulma merkitsee voimien, ja sitä kautta jaksamisen lisääntymistä, joten saat suoritettua paljon! Viihdetilaisuus voisi antaa sinulle paljon, myös intohimoa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sektorilla, joka liittyy asuinseutuusi ja kotiympäristöösi, on pitkäaikaisia planeettavaikutuksia, jotka voivat pikku hiljaa muuttaa suhtautumistasi näihin aiheisiin. Voi olla, että tarvetta on suurempaan rauhan tunteeseen tai halua päästä johonkin askeettiseen paikkaan. Jokin tunne tai suhde liittyy vahvasti matkaan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisiko olemassa houkutus lähteä johonkin samoilemaan, ilman että tarkka päämäärä on olemassa? Vai onko ohjelmassa kenties tehdä pikku reissu tai kurssi taiteen parissa? Salaperäiset tunnelmat jatkuvat Venuksen ja Marsin asemoitumisen myötä, ja se voi merkitä salaista ihastumista näinä viikkoina!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä ihastelet herkemmin juuri nyt kaikkea hienovaraista kauneutta, kuten ihania tuoksuja, sävyvivahteita tai eksoottisia makuja. Tähän hetkeen voisi sopia kehon hellimistilaisuus, vaikkapa kylpylässä, jalkahoidossa tai kampaajalla. Rakastuminen tai ihastuminen on todennäköistä vielä viikkojen ajan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olet syntynyt merkissä, jolla on mielikuvituksellisuutta ja luovuutta olemuksessaan jo omasta takaa, ja nyt on aika, jolloin niitä voi kaivaa esiin oikein näyttävästi. Arki täyttyy helposti intohimoisesta toiminnasta ja tunteilusta. Jos haluat löytää uuden ihastuksen, ei se välttämättä löydy viihteeltä.

Selaa ylöspäin