Horoskooppi

Päivän horoskooppi keskiviikko 14.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu ja Jupiter maallisessa härän merkissä osuvat kohdallasi sektoriin, johon liittyvät materiaaliset tai konkreettiset seikat sekä talous. Näissä asioissa runsauden tarve voi kasvaa, jos et sitä aiemmin ole huomannut Jupiterin sijaitessa näin jo monta viikkoa. Poikkeuksellinen draivi vetää sinua myös kokeilemaan rajojasi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Merkkiisi liittyvät kasvu, rehevyys ja aistit voivat saada lisää ulottuvuuksia ja sinulla voi olla erinomaiset mahdollisuudet nauttia kesän antimista ja luonnonläheisestä tekemisestä. Yhteiskunnalliset saavutukset tai aseman parantaminen ovat kaukana kärjestä. Lähellä oleva virkistyspaikka voisi sopia.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetat suuntaavat sinua hahmottamaan hyvin mitä osaat ja olemaan oma itsesi, ilman paineita. Ehkä koet myös viihtyväsi luontaisessa merkillesi sopivassa roolissa linkkinä tai tiedon välittäjänä. Keskusteluissa ja tiedon välittämisessä on tällä hetkellä tunnetta, ja voit ihastua pelkkään ääneen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin ryhmässä tapahtuma aktiviteetti sopii tähän päivään erinomaisesti, ja siihen voisi yhdistää hyvää ruokaa ja juomaa. Ehkä herkuista ja maallisesta kauneudesta on puhetta tai sellaista ilmenee vaikkapa verkoston parissa tai somessa. Kaipaat myös omaa tilaa tutkimuksiesi tai kirjallisuuden parissa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin päämääräsi voi nousta uudelleen tapetille, mutta kyseessä voi olla myös tavoite, joka mahdollistaa sinulle nautintoa. Kohottava tilaisuus tai maljan nosto on mahdollinen. Integroidut näinä viikkoina helpommin johonkin ryhmään tai olet mukana nuorekkaissa ympyröissä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on paljon tavoitteita, jotka korostuvat parin viikon sisällä. Voit jopa saada kiinni tavoitteesta, joka oli esillä muutama kuukausi sitten. Luovuus voi olla mukana kuvioissa, ja voit kehittyä jossain sellaisessa vielä useiden viikkojen ajan. Ihastumisen tunteita voi tulla paikassa, jossa on luovuutta tai rentoa oleilua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Viime aikoina on useilla vaaoilla ollut talouskysymyksiä ratkottavana, joko työssä tai yksityiselämässä, ja näihin liittyy nyt jotain olennaista. Joko kallis hankinta kutkuttaa tai sitten saat helpotuksen tunteen näissä asioissa. Aurinko, kuu, Venus ja Mars kaikki avartavat elämääsi ja vievät ylöspäin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan sinulla paljonkin strategisia ajatuksia meneillään suhteessa siihen, miten järjestät taloutta, vakuutuksia tai turvallisuutta? Myös planeetat härässä vastapäätä merkkiäsi voivat tuoda enemmänkin materiaalisia pohdiskeluja muiden kanssa. Onko uusi yhteinen hanke vihdoin aluillaan?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viimeaikaisissa arjen askareissa voi olla nyt jokin uusi vaihe tai helpottava käänne. Voit innostua jostain terveyteen liittyvästä aiheesta, kuten uudesta ruokavaliosta, mikä saattaa vaikuttaa elämääsi positiivisesti. Ainakin usko siihen voi olla voimakas. Yhdistä intohimo matkailuun jollain tavalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Muista ahertaa töiden kimpussa niin pitkään kuin on tarpeen, sillä nyt on sopivat viikot valmistella asioita, joiden kanssa tulet enemmän esiin reilun viikon päästä. Kerää voimiasi sopivassa määrin, sillä piakkoin energiankäyttö lisääntyy. Nautinnollinen tilaisuus, ehkä viihteellä tai ravintolassa, vetää puoleensa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kaipuusi voi nyt olla kova kaikkialle muualle paitsi rutiinien ja suorittamisen pariin. Tämä olisi erinomaista aikaa oleilla mukavasti lähiseudulla tai kotioloissa, vieraiden ja pienen viihteen kera. Suhde sujuu parhaiten, jos mukana on tiettyä dynamiikkaa, joten konserttikin mahtuisi tähän planeettojen puolelta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Itseilmaisussasi voi olla uusia piirteitä ja hoidat hyvin viestittelyn työssä, yhteisössä tai yksityiselämässä. Puhelimen käyttö voi olla kovaa tai sitten puhelimen näppäimet sauhuavat asioita selostettaessa. Aiheet keskittyvät kodin piiriin, arkeen tai terveyteen, mutta ne pysyvät pienissä piireissä.

Related Articles

Back to top button