Horoskooppi

Päivän horoskooppi torstai 15.6.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Materiaaliset aiheet, halut, ostaminen tai materiaalien arvostus ovat aiheita, joita monet oinaat käsittelevät. Se voi johtaa myös tarpeeseen koota tai tehdä käsillä asioita tai sitten vaikka kokkailla. Ilmaisu ja puhuminen voivat olla tärkeällä sijalla, ja tähän voi liittyä myös kirjoittamista.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuu ja Uranus ovat yhtymässä merkissäsi, joten Uranuksen tyylin mukainen yllätyksellisyys, nopeus, katkonaisuus tai modernit pelimerkit voivat olla tämän päivän teemoja. Muutoin planeetat vetävät yhä maallisiin aiheisiin tai kukkaloiston pariin, ja kotioloissa voi olla tekeillä erityistä kohennusta.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteiskunnan reuna-alueisiin liittyvät aiheet saattavat olla puheenaiheena tai muutoin esillä elämässäsi, mutta toivottavasti et koe itseäsi syrjäytetyksi. Samoja teemoja on voinut olla esillä viime kuukausina. Ehkä haluat vapaaehtoisesti enemmän omaa rauhaa, hiljaisuutta tai vaikka laineiden liplatusta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Laajemman ryhmän tai verkoston kanssa voi olla uutta putkessa ja kuvioihin saattaa liittyä hajanaisuutta tai erilaisia mielipiteitä. Ehkä näet piilossa olevia seikkoja ja voit päätellä niistä omia ja muiden motivaatioita. Jos olet kokkaavaa rapu-tyyppiä, olet kukoistuksen tai yltäkylläisyyden vaiheessa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ammatillisesti näyttäisi tapahtuvan paljon, ehkä jotain erikoisempaakin, tai sitten työympäristössä tuuletetaan rakenteita tai vaalitaan dynaamista meininkiä. Nuorekkuus, uudet systeemit ja ajan hengessä oleminen saattavat olla valttia. Älä sido itseäsi liikaa rutiineihin, vaan hae jotain uutta ja innostavaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteiskunnallisen asemasi suhteen voi olla meneillään jotain, joka aika ajoin tuo persoonaasi esiin, jopa sinulle epätyypillisellä tavalla. Arvokkaita tilaisuuksia voi tulla tupsahtaa ja niihin voi liittyä erilaisia kulttuurisia elämyksiä. Keskity etenemiseesi tärkeimmissä työasioissa, sillä voit edetä hyppäyksin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onko niin, että paljon tapahtuu yhä taustalla, ja sinustakin tuntuu, että on vaikea puhua asioista suoraan? Jos itse puhut suoraan, jollain voi olla houkutus käyttää sitä omaksi edukseen. Jokin raha-asia voi kääntyä toiseen suuntaan tai yllättävä meno muuttaa budjettia. Käytä energiaasi ryhmän kanssa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muiden kanssa on viime viikkoina ollut aiheita, jotka ovat hyvin tärkeitä sinulle taloudellisesti tai elämääsi turvaamaan. Ehkä saat myös hyvä käytännön neuvoja, joten kannattaa kuunnella. Joku henkilö voi avartaa näkemyksiäsi erityisen paljon tai tuoda uuden toimintakulttuurin elämääsi näinä aikoina.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työn saralla voi nyt olla monenlaista hoidettavaa lyhyellä varoitusajalla, tai sitten joudut tekemään sellaista, mitä et ollut aiemmin suorittanut. Muilla tai työtovereilla voi olla merkittävä sanansa sanottavana ja tilanteet voivat ajoittain kärjistyä Merkuriuksen vastakkaisuudesta johtuen. Rakkaudelle on hyvät mahdollisuudet!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pientä sälää riittää näinä päivinä, ehkä vielä reilun viikon ajan. Juuri nyt arjessa voi olla pysäyttävä hetki, jolloin harkinta on hyvin tärkeää. Turhautuminenkin on mahdollista, mutta se ei kestä kauaa. Luova tai hauskanpitoon suuntautuva mielialasi jatkuu ja voi lisätä hakeutumista viihteen pariin.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Näinä aikoina on ollut esillä enemmänkin teemoja, jotka liittyvät koti- ja perhe-elämään tai lähiseudun tilanteeseen tai tapahtumiin. Kotiseutu ja kuuluvuutesi siihen voivat askarruttaa myös. Yhteistyösuhteissa on todennäköisesti uskallusta, tarmoa tai kiihkomielisyyttä hyvinkin paljon, ja harkinta voi hetkeksi unohtua!

Kalat (19.2.-19.3.)

Joku neuvonpito tai keskustelu saa ehkä sävyjä, joissa pohditaan rajoja, yhteiskunnallista sopivuutta ja sääntöjä. Ehkä jostain seikasta tulee viimein päätös. Lähipiirissä voi toisaalta olla paljon virikkeitä ja vaihtelua, jotka koet mukaviksi. Rakkauden värähtelyjä voi syttyä arkisessa ympäristössä!

Related Articles

Back to top button