Home » Päivän horoskooppi sunnuntai 28.5.2023

Päivän horoskooppi sunnuntai 28.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Yleisessä ilmapiirissä voi olla rennompia puolia eiliseen verrattuna, tai sitten aikataulut eivät ole niin kireitä. Saturnus-planeetta voi kuitenkin luoda kireyttä, ehdottomuutta tai päättäväisyyttä keskusteluihin. Muista keskittyä myös mielihalujesi tai materiaalisten tarpeittesi tyydyttämiseen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuun sijainti neitsyen merkissä sopii sinulle oikein hyvin, ja voit saada kivoja viihteellisiä elämyksiä sen myötä. Uusi vapaa-ajanviettotapa voi tulla ajankohtaiseksi tai sitten jotain pientä muutosta tapahtuu entisessä, kenties uuden välineen avulla. Jos etsit suhdetta, voi sellainen löytyä jopa naapurustossa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Painele menemään uudella energiallasi, jota on tullut melkoinen määrä jo viikko sitten! Energia on optimista ja antaa siksi uskoa tekemisiisi. Henkinen kehitys on alue, jossa saatat viihtyä pidempään, joten saisit ehkä mieluisia lukuhetkiä henkisen kirjallisuuden parissa tai viihtyisit joogassa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisölliseen toimintaan on todennäköisesti tullut avarampia puolia tai uutta luottamusta jo kohta parin viikon ajan ja hyödyt siitä vielä noin vuoden. Ajankohtaista on myös huolehtia mammonasta, tehdä sopivia hankintoja sekä panostaa omaan, ainutlaatuiseen tyylikkyyteesi. Älä katso pelkästään hintaa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Vaikka mahtipontisia fiiliksiä onkin paljon ja tahtoa lähteä valloittamaan maailmaa tai vähintään oman paikkakunnan rantoja tai näkyviä paikkoja, niin muista myös aivan arkiset aiheet. Ehkä tavallisten tavaroiden shoppailukin on tarpeen juuri nyt. Venus voi saada ihastumaan ei-toivottuun kohteeseen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mars on parisen kuukautta sektorillasi, jossa se tuo enemmän esiin sellaista, mikä on aiemmin ollut piilossa tai mitä et ole katsonut sopivaksi tuoda esiin. Kulissien taa kurkistaminen saattaa kiinnostaa myös enemmän. Voit saada tänään mieltä kohottavia kokemuksia esimerkiksi mielenkiintoisesta keskustelusta.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ryhmien kanssa voisi olla todella mukavaa ja innoittavaa myös tänään, ja tällaiset planeettakuviot sopisivatkin hyvin vaikkapa ryhmämatkailuun tai aktiiviseen kokoontumiseen. Tunneplaneettojen sijainti voi välillä saada olosi tuntumaan sellaiselta, ettet saa sanottua, mitä tunnet jotakuta kohtaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nämä voivat olla kunnianhimoisimpia aikoja pitkään aikaan, mikä näkyy siinä, mitä ajattelet sunnuntainakin. Ehkä odottelet kärsimättömänä arkea ja virastojen aukioloa, jotta saat asioita vietyä eteenpäin. Tänään jokin yhteisöllinen, ihmisiä yhteen kokoava aihe voi onnistua hyvin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Auringon ja kuun dynaamiset aspektit merkkiisi tuovat mahdollisesti esiin kytevän ristiriidan, ja siksi myös mahdollisuudet selvittää erimielisyys kasvavat. Venus ei sekään ole juuri nyt selkeimmillään, vaan saa sinut ehkä salailemaan jossain. Parhaiten onnistuu puhdas toiminta vaikkapa lyhyellä reissulla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinua voi kiinnostaa tänään oleilu jossain muualla kuin pienessä tilassa tai ylipäätään neljän seinän sisällä. Reissulla voi ilmetä jotain poikkeuksellista tai erilaista kuin ennen, joka voi olla myös vapauttavaa tai luovaa. Marsin asema saattaa tehdä joistain asioista monimutkaisia tai strategisia, myös suhteessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Planeetat ovat oivalliset, jos esimerkiksi harrastat luovaa ilmaisua jossain muodossa, sillä näinä viikkoina saat siihen voimaa ja persoonallista asennetta. Ilmaisu yhteistyössä muiden kanssa onnistuu mitä parhaiten. Monet planeetat vetävät yhä kodin, asumisen ja perheen asioiden pariin, ehkä kyseenalaistaen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Varsinkaan aurinko ja kuu eivät ole kaikkein mukavimmassa paikassa merkkiisi nähden, joten ei ole itsestään selvää, että kaikki sujuu tasaisessa flowssa. Rajoitukset on otettava huomioon, niin kaikki sujuu parhain päin. Työstä yksityiskohtaisuutta vaativia seikkoja ja ota täydellisyys tavoitteeksi!

Selaa ylöspäin