Horoskooppi

Päivän horoskooppi tiistai 23.5.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa on hyvin erilaisia tunnelmia kaiken kaikkiaan. Kaiken yli menee todennäköisesti halusi näyttää, kuinka pystyt johonkin tai kuinka sankarillinen olet jonkin asian eteenpäinviemisessä. Saatat oikeasti pystyä johonkin poikkeukselliseen suoritukseen! Tunneplaneetat kuu ja Venus vetävät vahvasti kotia kohti.

Härkä (20.4.-20.5.)

Onko hihoja pitänyt alkaa jo kääriä suuren tehtävämäärän edessä? Ehkä olet herännyt johonkin uudistustarpeeseen kotiasioissa tai kunnianhimosi on nousussa monen aiheen suhteen. Onko myös jokin elämänalue, rooli tai koti alkanut tuntua ahtaalta tai pieneltä? Voisitko kirjata ylös tunnelmiasi?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näinä päivinä sinulla on mahdollisuus saada ote asiasta, johon liittyy laajoja ulottuvuuksia, muihin paikkakuntiin tai ulkomaille asti. Näet ehkä roolisi yhteiskunnan rattaissa. Pystyt myös kokoamaan ajatuksesi hyvin ja ilmaisemaan, mitä ajattelet. Tunneplaneetat suosivat monenlaista maanläheistä tekemistä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ajatuksesi liitelevät yhä herkästi korkeissa sfääreissä, tulevaisuuden mahdollisuuksissa tai laajoissa yhteisöllisissä hankkeissa. Nyt ei kuulu jäädä liikaa paikoilleen vaan pitää useampia ovia auki eri suuntiin. Pystyt hoitamaan raha-asioita tai tavaroiden siirtoja tai ostoja varsin tehokkaasti.

Leijona (23.7.-22.8.)

Marsin ja Pluton vastakkaisuus tuntuu voimakkaana monien merkkien elämässä näinä päivinä, ja olet yksi niistä. Pystyt kaivamaan itsestäsi suorastaan yli-inhimillisiä voimavaroja vaativan aiheen parissa. Älä kuitenkaan yritä saada tahtoasi läpi kaikin keinoin! Onko rakas ihminen tavoittamattomissa?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onkohan sinulla jokin hanke alkamassa, jossa olet enemmän taustapiruna tai taka-alalla? Vai onko kenties tärkeää pitää joitain asioita visusti omana tietonasi? Myös toiminta veden äärellä tai muun virtaavan lähteen, kuten musiikin, kanssa saattaa olla ajankohtaista. Ryhmä voi olla myös lämpimien tunteiden tyyssija!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on voimaa ja keskittymistä tuovia planeettavaikutuksia, joita voisit hyödyntää vaikka jonkin verkoston ohjaamiseen tai ryhmän kannustamiseen. Voit keksiä luovia tapoja olla määrätietoinen ja vaikuttaa pehmeällä tavalla. Suhdeasioihin voi liittyä arvokkaita tilaisuuksia tai tapaaminen merkkihenkilön kanssa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinun voi tehdä mieli ryhtyä johonkin tehtävään todella tarmokkaasti, niin että samanlaista saa hakea! Tällä hetkellä voi olla myös hankalampia seikkoja hoidettavana, joihin voivat liittyä asuminen ja työ. Kuu ja Venus tukevat luovaa toimintaa, ehkä uudistavalla tavalla. Suhteissa on lämpöä ja välittämistä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä päivinä on jotain poikkeuksellisen elävää tai ilmavaa, mikä voi olla myös liikkumista eri paikoissa uteliaisuuden saattelemana tai loputtomia keskusteluja. Oletko tekemisissä erittäin puheliaan tai viestinnän parissa työskentelevän henkilön kanssa? Onko tunne vähän vaikea ymmärtää?

Kauris (21.12.-19.1.)

Mars on pari päivää sitten siirtynyt sektoriin, jossa sen vaikutus tekemisiisi on jollain lailla monimutkaisempi ja siksi voit haluta toimia kulissien takana. Ehkä jonkun henkilön rahankäyttö tai yhteiset raha-asiat askarruttavat ja niissä on toimittava. Jos olet luovalla alalla, menestystä voi tulla!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kykenet sanomaan sanottavasi painokkaasti, ja olet ehkä halunnut näin tehdäkin useammin viimeisen kuukauden aikana, kun Pluto on ollut merkissäsi. Viime päivinä siihen on tullut lisää pontta, joten kannattaa hieman varoa, mitä suusta pääsee. Joku voi yrittää valloittaa sinua tai itse toimit siten!

Kalat (19.2.-19.3.)

Energiatasosi voi lakkoilla useammin lähiviikkojen aikana, ja voisi olla kannattavaa tehdä asioita pienellä liekillä, lepotaukoja vaalien. Työssä voi silti olla aiheita, joihin täytyy paneutua perusteellisesti, mutta näkyvyyttä ei välttämättä ole juurikaan. Lämmin tunne voi muuttua rakkaudeksi!

Related Articles

Back to top button