Home » Päivän horoskooppi torstai 16.2.2023

Päivän horoskooppi torstai 16.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinussa oleva saavuttamisen palo ja kunnianhimo putkahtavat asteen ylöspäin, ja se voi tarkoittaa johonkin hankkeeseen tarttumista lujemmalla otteella. Yhteisössä meneillään oleva vakiinnuttaminen tai luopuminen on asia, johon liittyy tulevaisuuden hahmottamista. Löydä lempimusiikkiasi sielullesi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Vaikka oletkin näinä viikkoina hyvin tavoitteellinen ja etenet määrätietoisesti kohti päämäärääsi, voi elämääsi juuri nyt putkahtaa tarve liikkua vapaammin ja lähteä vaikkapa pikku reissuun. Muista, että saat virastoasian paremmin perille näinä päivinä, joten sellainen kannattaa hoitaa. Verkosto ja mielikuva linkittyvät!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Oletko viime aikoina katsellut asuntoja tai loma-asuntoja jossain kotikuntasi ulkopuolella? Kiinnittyminen toiseen paikkakuntaan voi olla muutenkin esillä, vaikkapa työn kautta, ja joidenkin kohdalla se merkitsee enemmän työmatkoja. Kehollinen nautinto, jossa yhdistyvät tuoksut, kosketus ja musiikki sopii sinulle nyt!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mielenkiintoisia tilanteita voi olla tiedossa toisten kanssa parin päivän ajan, sillä kuu on merkkiäsi vastapäätä. Kohtaamiset ovat todennäköisesti innostavia ja avartavia ja niistä voi muotoutua jotain pysyvää. Talouteen tai talouden tasapainoon on planeettojen mukaan panostettava. Suhde voi viedä nextille levelille!

Leijona (23.7.-22.8.)

Pienimuotoisempaa työtä on odotettavissa parin päivän ajan, ja se voi sisältää korjauksia, palveluiden suorittamista muille ja ehkä muutoksia ravinto- ja kuntoasioissa. Pääaiheena näyttäisi kuitenkin olevan se, miten toimit muiden kanssa sekä muutokset yhteistoiminnan käytännön toteutuksessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työasioissa voi olla lähdössä liikkeelle uusi vaihe, ja joudut todennäköisesti muuttamaan rutiinejasi sen myötä. Kyseessä voi olla myös vaikkapa tiukan, kurinalaisen kunto- tai ruokavalio-ohjelman noudattaminen, jossa sormesi ovat pelissä. Saatat kokea näinä päivinä poikkeuksellisen syviä tuntemuksia!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kodin ja perheen olosuhteisiin täytyy todennäköisesti kiinnittää huomiota. Parin päivän aikana saattaa myös etätyö houkuttaa, ehkä jo siksi, että kaipaat enemmän rauhaa ja hiljaisuutta. Näinä aikoina hahmotat, kaiken kaikkeaan, paremmin rakkauden vastavuoroisuutta ja viihteen ja vapaa-ajan merkitystä.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Perustavanlaatuisia kysymyksiä ja vaiheita näyttäisi olevan tapetilla, joten et pääse vakavaluontoisesta pohdiskelusta mihinkään, eikä ole tarkoituskaan. Rakenna elämääsi kohta kohdalta sellaiseksi, miltä haluat sen näyttävän tulevaisuudessa. Luovu siitä mikä ei toimi! Ja anna palaa tunteellisuuden kannalta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työympäristössä saattaa tulla näinä viikkoina esiin viestintään liittyviä aiheita, jotka voivat olla painavia luonteeltaan tai merkityksellisiä jatkon kannalta. Papereiden ja mappien järjestäminen on myös ajankohtaista monille merkkisi edustajille. Kotielämääsi voi liittyä enemmän tarvetta taiteelle ja luovuudelle!

Kauris (21.12.-19.1.)

Haasteet materian suhteen voivat kärjistyä juuri tähän päivään, sillä siihen vaikuttava auringon ja Saturnuksen yhtymä on tarkka. Selkeä päätepiste tai uuden järjestyksen luominen rahaan ja säästösuunnitelmiin liittyen on myös mahdollinen. Rakkauden planeetta Venuksella on sanottavana se, että unelmille on tilaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Olet vieläkin, usean kuukauden jälkeen planeettojen suosiossa, mitä itseilmaisuun ja opiskeluun tulee. Opiskelu on luonteeltaan elämän horisontteja laajentavaa, ja kielet voivat muun muassa kiinnostaa. Neronleimauksiakin tulee helpommin, ja voit tulla niiden johdosta näkyville työelämässä. Kehosi voi nauttia vesielementistä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Piilevät vaikuttimet ovat kaiken kaikkiaan voimakkaita, oli sitten kyseessä alitajuntasi, unet tai jostain kaukaa kumpuavat muistot tai sanat. Ehkä kaipaat kauas sieltä, missä elämäsi tällä hetkellä pyörii. Sinulla on mahdollisuus tehdä auttamisesta konkreettista ja palkitsevaa. Suurta romantiikka on ilmassa!

Selaa ylöspäin