Home » Vuosihoroskooppi 2024: Härkä (20.4.–20.5.)

Vuosihoroskooppi 2024: Härkä (20.4.–20.5.)

Pitkäaikainen muutoksen planeetta Pluto alkaa aktivoida merkkiäsi taas tammikuun lopusta lähtien, joten ehkä sisimmästäsi alkaa kuoriutua jotain uutta, jonka et tiennyt edes olevan olemassa. Toki samaa voi tulla esiin myös lähivuosina, pikku hiljaa.

Jupiter merkissäsi saa sinut haluamaan jotain suurta tai näkyvyyttä persoonallesi tai luomuksellesi, jopa toukokuun loppuun saakka. Jupiter on myös onnekkuuteen liittyvä taivaankappale!

Terveys

Vaalit terveyttäsi kuin itsestään onnekkuuden planeetta Jupiterin ansiosta. Samalla kuitenkin sen johdosta saatat antautua aika ajoin ihanien herkkujen tai kuohujuoman pauloihin, joten vaikutus on kaksinainen.

Pidä mielessä hermoperäiset vaivat, joihin voi vaikuttaa rentoutumalla aktiivisesti. Dynaaminen Uranus on tässä mukana, takomassa uudistusta merkissäsi.

Rakkaus

Kannattaa pitää mielessä tammikuun viimeinen viikko – Venus ja Mars ovat harmoniassa merkkiisi. Saatat kokea silloin poikkeuksellista luottamusta rakkaudellisessa ilmapiirissä, ehkä kulttuurikokemuksen äärellä tai matkalla.

Helmikuun puolivälin jälkeen rakkaus ja riita sitoutuvat toisiinsa näyttävästi, nauti siitäkin!

Vuoden kohokohdat

Helmikuussa saattaa ilmetä monenlaisia muutostarpeita tai yhtäkkisiä käänteitä kuun toisesta viikosta lähtien, ja uusi elämänsuunta voi muotoutua. Vapauden tarve on silloin tärkeää.

Huhtikuun loppupuolella ilmenee todennäköisesti jotain extraa, elämää suurempaa. Onnenpyörä pyörii vinhaa vauhtia.

Lue, mitä vuosihoroskooppi 2024 kertoo muille horoskooppimerkeille!

Selaa ylöspäin