Home » Vuosihoroskooppi 2024: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Vuosihoroskooppi 2024: Kaksoset (21.5.–20.6.)

Muutama planeetta vie sinua yhä alitajunnan tai salaisuuksien lähteille tai sitten kaipaat jotain utuista tai kaukaista enemmän kuin monina muina vuosina. Ehkä tuijotat eniten kaukaisuuksiin touko-kesäkuussa.

Saturnus-planeetta pitää ammatilliset päämääräsi syynin alla, ja huomaat mihin kannattaa tähdätä ja mihin ei. Poikkeuksellinen vastuuasema voi tulla työelämässä kohdallesi, ellei se ole jo tullut.

Terveys

Saturnus-planeetan kova kulma merkkiisi voi tuoda tietynlaista jähmeyttä. Jaksaminen ei ole aina itsestään selvää. Puhdikkuus näyttäisi olevan parhaimmillaan helmi-maaliskuussa. Suosi ulkoharrastuksia.

Henkinen rauhoittuminen voisi tehdä erinomaisen hyvää helmikuun alkupuoliskolla.

Rakkaus

Venus ja Mars ovat loistavassa asemassa merkkiisi helmikuun loppupuoliskon ja maaliskuun alkupuoliskon ajan. Siinä olisi enemmän kuin sopiva sauma yhdistää rakkaus seikkailuun, vaikkapa kauempana sijaitsevassa kohteessa, jossa et ole ennen käynyt. Ei siis rakkautta pelkästään neljän seinän sisällä!

Upea jakso on myös kesäkuussa.

Vuoden kohokohdat

Ilmapiiri maaliskuun alkupuoliskolla voi yllyttää raisumpiin vaiheisiin tai kokeilemaan jotain uutta ja virkistävää.

Ehdoton kohokohta on touko-kesäkuun vaihteessa, jolloin onnen planeetaksikin kutsuttu Jupiter tulee merkkiisi noin vuodeksi. Se kohottaa itsetuntoasi ja tarpeitasi sekä haluasi saada, mitä ansaitset.

Lue, mitä vuosihoroskooppi 2024 kertoo muille horoskooppimerkeille!

Selaa ylöspäin