Oinas (20.3.-19.4.)

Olosi saattaa tuntua pirtsakkaammalta kuin eilen, sillä kuu on siirtynyt eläväiseen ja nopearytmiseen kaksosten merkkiin. Tällainen energia tekee sinulle useimmiten hyvää, vaikkapa kiinnostavan keskustelun ja tietäväisen keskustelukumppanin kanssa! Maalliset energiat vetävät myös kokemaan kehollisesti!

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet ehkä todella uppoutunut tekemisiisi, jotka sujuvat juuri tällä hetkellä tasaisen rauhallisesti, sopivan aatteellisuuden, mielikuvituksen tai ilmaisun säestämänä. Pinnalla on myös voimakkaita energioita, jotka pyrkivät liikuttelemaan sinua evoluutiossa eteenpäin. Voimakas ja vaativa energialataus tuntuu!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Mielikuvitus, taide, musiikki tai monet virtaavat toiminnan muodot, ehkä vesikin, ovat voineet olla suuressa roolissa elämässäsi tai lähipiirissäsi viime aikoina, kun planeettarykelmä on pitänyt sinua kiinni niissä. Kuvaan on voinut kuulua muutakin, kuten nöyryys ja auttaminen. Kuu merkissäsi ja Marsin siirtyminen leijonaan herättävät keveyden!

Rapu (21.6.-22.7.)

Monenlaista inspiroivaa on meneillään, mennyt tai tuloillaan, sillä planeetat pitävät sinua poikkeuksellisen auki maailmalle ja erilaisille vaikutteille. Ehkä juuri nyt on meneillään jotain poikkeuksellisen kunnianhimoista, jossa olet mukana. Onko suunnitelmissa kyseessä myös suuret resurssit?

Leijona (23.7.-22.8.)

Mars siirtyy myöhään illalla merkkiisi pariksi kuukaudeksi, joten voit jo löytää itsestäsi aivan uudenlaista tahtotilaa jonkin asian eteenpäinviemiseksi. Potkua voi tulla enemmänkin Marsin ja Pluton vastakkaisuudesta johtuen. Oletko mukana vaikuttavassa hankkeessa? Tunne kypsyy hiljalleen rauhassa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Osallistuminen tai jopa ryntäily eri paikkoihin tai eri ihmisten pariin on pitänyt pintansa viime aikoina, ehkä hengästymiseen asti. Mars siirtyy nyt sellaiseen kohtaan suhteessa merkkiisi, että se voi tuoda enemmän hetkiä rauhassa tai omassa tilassa, kuten myös tunnelmallisia muita hetkiä ylellisyyden keskellä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Marsin merkkivaihdos saattaa merkitä sinulle aikaa, jolloin ympärilläsi ei ole samalla tavalla vaatimuksia tai itsessäsi kiihkoa päästä eteenpäin. Tulevan parin kuukauden aikana voisi olla hyödyllistä aktivoida asiaa ryhmässä ja verkostoitua. Toivottavasti ylpeys tai paremmuuden tunne eivät mene edellä suhteessa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Suoruus on voinut lisääntyä kaikessa kanssakäymisessäsi viime viikkojen aikana. Ehkä sinulla ei ole ollut muuta vaihtoehtoa kuin suora kontakti olosuhteista johtuen. Yhä sinulta halutaan tai toivotaan aloitteellisuutta ja avoimuutta. Mars siirtyy leijonaan pariksi kuukaudeksi ja se lisää tavoitteellisuuttasi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Uutta eloisuutta tulee kuvaan mukaan muutaman planeettasiirtymän johdosta. Kiinnostava on erityisesti Mars, sillä se alkaa aktivoida matkustavaista luonnettasi. Lähiviikkoina ehkä olet myös enemmän tekemisissä ulkomaiden tai ulkomaalaisten kanssa. Älä vielä odota ihmeitä suhteessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteistyösuhteissa voi tapahtua jokin käänne tai mukaan tulee ehdottomuutta tai vaatimus. Marsin siirtymän myötä alat ehkä kokea, että sinun täytyy vaikuttaa hienovaraisemmin ja mutkikkaammin, jotta saat mitä haluat. Vapaa-aikaan tai viihteeseen saattaa liittyä jotain tällaista tai haluat pimittää asian.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mars siirtyy vastakkaiseen merkkiisi pariksi kuukaudeksi ja se tietää yleensä aloitteellisuuden lisääntymistä! Se tietää myös sitä, että kohtaamiset ovat energisempiä tai kärjekkäämpiä. Kannattaa purkaa energiaa fyysisiin aktiviteetteihin, on taas sen aika! Yhdistä arki, siivous ja erotiikka!

Kalat (19.2.-19.3.)

Onko niin, ettet ole ehtinyt viime aikoina tarkastelemaan kovin paljon tavaroittesi kuntoa tai muutenkin kuntoasi? Sävy muuttuu nyt siihen suuntaan, että näet herkemmin parannettavat asiat ja aiheet, jotka kaipaavat kohennusta. Oppimisen tai tiedon suhteen voi olla jotain merkityksellistä tekeillä!

Related Post