Home » Päivän horoskooppi lauantai 22.4.2023

Päivän horoskooppi lauantai 22.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Elämänalue, johon kannattaa panostaa on koti ja sen lisäksi muut asumukset, ja on hyvä laittaa ylimääräinen energia nikkarointiin tai tavaroiden ja huonekalujen kanniskeluun. Saatat tietty joutua näihin tehtäviin toisen puolesta. Kodin piirissä saattaa olla muutenkin paljon liikettä tai adrenaliinia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat asettavat sinua jollain tavalla keskiöön, ja siten roolisi olisi hyvä ottaa tosissaan. Tämä on suotuisaa aikaa aloitusten kannalta, ja monet planetaariset kuviot viittaavat siihen, että sinulle tyypillinen luontosuhde tulee esiin viimeistään nyt. Voit jakaa kasvitietouttasi myös muiden kanssa, ja olisiko hiukan romantiikkaakin siinä?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinun kannattaa kurkkia vielä taaksesi, jos selkäsi takana juonitellaan tai puhutaan sinusta asioita, joita et haluaisi kuulla. Ehkä jonkun henkilön tausta kaipaisi selvittämistä, mikäli teet sopimuksen hänen kanssaan. Tunneplaneetat kuu ja Venus merkissäsi lupaavat kauneuden läsnäoloa tai ihanan tavaran ostamista!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sen verran uusia tuulia on viime viikkoina pyyhkäissyt elämässäsi, että merkkisi perinteinen kiinnostus menneeseen on voinut jäädä selvästi taka-alalle. Joka tapauksessa innovaatio- ja ongelmanratkaisukykysi saattavat olla erinomaisia juuri tässä ja nyt. Jospa kokoontuisit ryhmässä tai lähtisit suureen paikkaan?

Leijona (23.7.-22.8.)

Onko jotain pientä vänkäämistä tai kiistaa asialistalla? Tai sitten olosi on sellainen, että haluaisit voimakkaammin vaikuttaa jonkin asian etenemiseen tai jonkun mielipiteeseen. Huomiosi on pitkälti etenemisessäsi tai läheisen matkalla menestykseen ja haluat tehdä kaikkesi sen eteen. Uudistava henkilö kiinnostaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olosi on todennäköisesti erinomainen ja elinvoimainen noin kuukauden ajan, jolloin aurinko on härässä ja erinomaisessa asemassa merkkiisi nähden. Merkurius härässä puolestaan kirittää sinua entistä ehompiin älyllisiin suorituksiin tai lennokkaisiin keskusteluihin. Venuksen asema viittaa merkittävän henkilön rooliin elämässäsi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Taustalla olevat seikat tai takapirut askarruttavat monia vaakoja. Mielesi liikkuu ylipäätään taustalla näkymättömissä olevien aiheiden parissa, mikä saattaa kirvoittaa ajattelemaan asioita ihmisten mielenliikkeistä ja niiden motiiveista. Ihana uutinen voi tulla kaukaa tai kaukaa menneisyydestä, ja puheet ovat rakastavia!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Auringon asema voi tuoda mukanaan hieman enemmän väsymystä tai rasitusta lähiviikkojen aikana, mutta onneksi Mars on harmoniassa merkkiisi, mikä auttaa energiatason pysymisessä tasaisena ja myös aktiivisuuden kohdistumisena oikeisiin asioihin. Tunneplaneetat ovat salaperäisessä sektorissa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa saattaa olla pidempään talousasioiden pohdiskelua, mutta liittykö se työnkuvaan vai omaan elämään, on vaikea sanoa. Onkohan läheisellä suunnitteilla iso investointi? Tällä hetkellä parin päivän ajan molemmat tunneplaneetat kuu ja Venus ovat merkkiäsi vastapäätä tuoden paljon yhteydenottoja.

Kauris (21.12.-19.1.)

Jo useamman viikon läsnä on voinut olla voimakkaampi tuntemus siitä, että liikuntaa pitäisi lisätä tai harrastaa sitä enemmän muiden kanssa. Muutenkin kaikenlaista yhteistä aktiivisuutta voi olla meneillään entistä enemmän. Piilevät luovat puolesi, sillä kaikilla niitä jonkin verran on, luovat kipinää.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Monet asiat pyörivät näinä päivinä todennäköisesti lähipiirissä, mikä voi johtua siitä, että tekeillä on paljon lähinnä perheen parissa ja naapurustossa tai viihdyt muuten vaan kotona, takan lämmössä tai kirjan parissa. Nyt voi olla tarkoituksenmukaista arvostaa pieniäkin huomionosoituksia ja tekoja rakkaudessa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Viikonloppuna on varmaankin tiedossa perusmukavaa aikaa, mutta tarvitset älyllistä stimulaatiota ja keskityt huomaamaan tarkkaan, mitä kukin sanoo ja millä äänensävyllä. Kannattaa lukea ja haalia tietoa. Tunneplaneetat vievät sinua aika syvälle, ehkä menneisyyteen, mutta älä jää liikaa muisteloihin kiinni!

Selaa ylöspäin