OINAS (20.3.-19.4.)

Olet vielä aika lailla viime päivinä esillä olleiden uusien ajatusten ja vanhan kyseenalaistamisen vaikutuspiirissä. Nyt on aika tosiaan tuulettaa käsityksiäsi siitä, miten paljon haluat kiinnittyä asioihin tai ihmisiin. Työasioissa saattaa olla viikkoja kestävä jakso, jolloin keskittymiskykyäsi testataan.

HÄRKÄ (20.4.-20.5.)

Hyvin tavoitteellisia päiviä on ollut kohdallasi tai sitten olet seurannut jonkun läheisen matkaa ylöspäin kovalla vauhdilla. Nyt näyttäisi olevan myös tiedossa mukavia ja rentouttavia hetkiä yhteisön tai ystäväpiirin seurassa. Jokin suhde voi osoittautua vaativaksi, vaikka voi silti viedä sinua eteenpäin!

KAKSOSET (21.5.-20.6.)

Elämäsi voi ulottua tällä hetkellä lähipiiriä tai naapurustoa kauemmas ja näet herkästi, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Joillakin kaksosilla saattaa olla aikeita asettautua toiselle paikkakunnalle tai luoda kiinteämpi side muualla asuvaan ihmiseen tai tahoon. Suhteessa häämöttää uusi alku!

RAPU (21.6.-22.7.)

Sinulle turvallisuuteen liittyvät seikat ovat yleensä läheisiä, ja nyt niitä on ilmassa enemmänkin. Laadit ehkä suunnitelmaa taloudellisen turvallisuuden tai pitkäaikaisen omistuksen suhteen. Tai sitten lähipiirissä tapahtuu tällaista ja se koskettaa sinua. Erityisesti suhteessa voi puhuttaa yhteinen talous!

LEIJONA (23.7.-22.8.)

Yhteydenpito muiden kanssa on saattanut osoittautua vaativaksi viime päivinä, mutta kyse on ehkä siitä, että neuvonpitoa on ollut enemmän virallisten tai perinteisten tahojen kanssa. Yhteistyön järjestäminen on yhä esillä monella tapaa, myös yksityiselämässä. Tähän voi liittyä kinkkinen tilanne kumppanin kanssa!

NEITSYT (23.8.-22.9.)

Päivittäisiin rutiineihin liittyvät aiheet ovat todennäköisesti olleet viime viikkoina enemmän tapetilla ja parhaimmillaan olet saanut asioita oikein hyvälle mallille. Uudet rutiinit saattavat liittyä jokapäiväiseen työhön, harrastuksiin tai kunnon kohentamiseen. Näissä ympyröissä tapahtuu herkästi kohtaaminen!

VAAKA (23.9.-22.10.)

Näinä viikkoina elämässäsi saattaa olla enemmän kaikkea sellaista, joka vie viihteen, pelien, huumorin tai vapaa-ajan piiriin. Ehkä esiintulosi tai esiintymisesi otetaan hyvin vastaan jossain yhteydessä. Harmonia löytyy parhaimmillaan siinä, miten annat ja otat, ja ymmärrät myös suhteesta enemmän kuin ennen!

SKORPIONI (23.10.-21.11.)

Kodin piirissä tai lähiseudulla vaikuttaisi olevan jotain tähdellistä, joka saa sinut reagoimaan voimakkaasti. Isoja siirtojakin voi olla tekeillä, ja se vaatii jopa fyysisiä ponnistuksia sinulta tai läheiseltä. Jos järjestät ystäville tai perheelle jotain kodissasi, saattaa siihen liittyä poikkeuksellisia piirteitä.

JOUSIMIES (22.11.-20.12.)

Toivottavasti olet pohtinut kouluttautumisen tai täydennyskoulutuksen tarvetta, sillä jokin ainutlaatuinen tilaisuus tähän saattaa olla tarjolla. Ehkä erikoisempikin tiedollinen täydennys voisi kiinnostaa juuri nyt. Olisiko jokin suhde täsmentymässä naapurustossa tai lähipiirissä? Vai onko jokin aiheellisesti lopuillaan?

KAURIS (21.12.-19.1.)

Materiaalisista aiheista, kuten rahasta, tavarasta tai ostamisesta voi tulla enemmänkin polemiikkia näinä viikkoina. Kyse näyttäisi olevan muun muassa siitä, miten kukin näkee materian, sen laadun ja merkityksen elämässään. Tänään puhuminen on jouhevampaa ja asiat menevät perille myös sanattomasti.

VESIMIES (20.1.-18.2.)

Olosi on saattanut tuntua uudestisyntyneeltä näinä päivinä, sillä energiaa ja keskittymiskykyä on todennäköisesti tullut roppakaupalla. Uusia ovia on auennut moneen suuntaan, oletko tarkastanut ne kaikki? Merkuriuksen poikkeuksellisen pitkäaikainen sijainti kauriin merkissä tekee yhä ajattelustasi syvällisempää.

KALAT (19.2.-19.3.)

Sinulla on ollut viime kuukausina mahdollisuus tarttua laaja-alaiseen aiheeseen, joka on ehkä saanut ymmärtämään elämää normaalia kattavammin. Tämä jatkuu vielä ja ennakkoluuttomuutesi kasvaa sen myötä. Monenlaiset henkiset ja psykologiset aiheet kiinnostavat myös. Saat kiinni jonkun tunnetilasta!

Related Post