Oinas (20.3.-19.4.)

Saturnus-planeetta on ehkä tuonut jo parin viikon ajan viestejä siitä, että sinun olisi hyvä paneutua sisäisiin asioihin ja motivaatioon, joka tahdittaa tekemisiäsi. Tämä trendi voi jatkua pidempäänkin ja laimentaa liiallista egokeskeisyyttä. Muutoin vauhtia kyllä vielä riittää, ja lähiviikkoina ovat kevään tekemisen viikot!

Härkä (20.4.-20.5.)

Samat salaperäiset värinät ovat vielä meneillään ja ehkä olet enemmän tekemissä salaisuuksien ja niiden paljastamisen kanssa. Ehkä ohessa esiintyy selittämätöntä väsymystä tai haluttomuutta. Ota onkeesi henkinen käsitys elämästä! Lähipäivien sisällä suhteissa voi ilmetä jotain virkistävää tai yllättävää!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kannattaa olla erityisen avoin sille, mitä ryhmissä ja yhteisöissä tapahtuu, sillä jokin liikkeellelähtö niissä on odotettavissa lähipäivinä. Kyse voi olla vaikkapa vilkkaasta liikehdinnästä tai spontaanista oppimistilanteesta. Nyt voi olla merkkisi edustajien aika keskittyä selvemmin taloudellisen tilan parantamiseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kipakkaa ja aktiivista menoa on odotettavissa tietenkin, sillä Mars on jo selvästi siirtynyt merkkiisi. Et siis jää lehdelle soittelemaan, vaan näytät mitä tahdot ja miten aiot sen toteuttaa. Jokin konkreettinen aihe liittyen toiseen paikkakuntaan voi olla yhä enemmän esillä, mutta se voi myös hautua taustalla.

Leijona (23.7.-22.8.)

Planeetat edistävät parhaimmillaan yhteiskunnallista nousua, joten tao silloin kun rauta on kuumaa. Muista tehdä tarpeellinen taustatyö kaikessa hiljaisuudessa! Toinen vaihtoehto näiden päivien varalle on se, että hamuat vapautta yli kaiken ja selaat matkaoppaita. Pientä jarruakin on luvassa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Raha tai vauraus ovat aiheita, jotka kiinnostavat näinä viikkoina erityisesti tai jotka tupsahtelevat eteesi muodossa tai toisessa. Tämä voisi olla erinomainen jakso johonkin yrittäjyyteen tai tavaran vaihtoon liittyvän hankkeen eteenpäinviemiseksi. Toimit selkeämmin ryhmien parissa lähiviikkoina.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat laittavat puhtia erityisesti laadultaan johtavien merkkien elämään, joihin sinun lisäksesi kuuluvat oinas, rapu ja kauris. Sinun kohdallasi ammatilliset päämäärät ovat esillä ja käärit monesti hihojasi niiden eteen tulevan parin kuukauden aikana. Toisten toiveet ja tahto on otettava hyvin huomioon!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aurinko, Merkurius ja Jupiter majailevat arkisen elämän ja työn sektorillasi, tuoden uusia näkökohtia työhön. Juuri nyt voi olla esillä seikka, joka lähinnä helpottaa tekemisiäsi. Uusi käsitys terveydestä saattaa valaista elämääsi pitkäksi aikaa. Matkustuskärpänen puree ja pitää ajatuksia lennokkaina viikkotolkulla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Marsin siirtyminen vaikuttaa sinuun niin, että viime kuukausien aikana esillä olleet tiivistahtiset toiminnot tai supertehokas yhteistyö vähenee tai antaa tilaa syvemmille tutkiskeleville vaiheille. Yhteisiä taloudellisia kuvioita on ehkä mietittävä tarkemmin myös. Venus pitää yllä arjen vaatimuksia suhteessa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Monet planeetat vihjaavat nyt siihen suuntaan, että kodin ja perheen asioihin on kiinnitettävä erityistä huomiota ehkä uusien asumistarpeiden tai tilantarpeiden myötä. Muilla on sanansa sanottavana moneen asiaan, ja erilaiset mielipiteet välillä ottavat yhteen. Venus myötäilee kuitenkin rakkauden tunnetta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pluton pitkäaikainen, syvällisempiä teemoja tuottava vaikutus kulkee suurimman osan ajasta sivujuonteena, mutta voi välillä putkahdella esiin. Aktiivinen oppiminen kannattaa pitää mielessä, sillä auvoisia näkymiä voi tulla tiedon soveltamisessa. Arkisen työn kannalta on käärittävä hihat. Huutaako kotisi lisää vierailuja?

Kalat (19.2.-19.3.)

Materiaaliset tarpeet ja halut voivat vaikuttaa moneen seikkaan ja voit kokea entiset tarpeesi vaatimattomiksi, jos niihin on mennyt vähemmän rahaa. Huomaa nyt, mitä fyysiset tarpeesi ovat ja yritä tyydyttää niitä. Venuksen myötä suhteet lähellä tai naapurissa asuviin ihmisiin ovat hyvät ja sinua ehkä yritetään valloittaa

Related Post