Oinas (20.3.-19.4.)

Aurinko, Merkurius ja Neptunus kalojen merkissä vievät sinua helpommin muihin sfääreihin, mikä ei ole perusluonteellesi tyypillistä. Tätä voi olla enemmän tiedossa myös lähiviikkoina, sillä kaloihin saapuu myös Saturnus. Menneisyyden haaveet tulevat lähellesi helpommin, ja olet herkistyneempi taiteelle ja musiikille.

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime kuukausina heräilleet rajat ylittävät tai hyvin avantgardistiset ajatukset voivat saada sinut isommin valtaansa, ja siinä tapauksessa olet luomassa tulevaisuuden strategioita työpaikallasi.  Jotkut ovat jopa ihmetelleet esiin pulpahtaneita kiinnostuksenkohteitasi. Tunteissa jatkuu salaperäinen meno!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Monilla kaksosilla on näinä aikoina tähtäimessä jotain suurta, epätodellista tai sitten päämäärissä vilisee unelmia ja mielikuvia. Pian on kuitenkin paikka konkretisoida jotain asemaasi liittyvää ja siksi tulevat kuukaudet voivat olla erityisen merkittäviä. Löydät nyt helpommin erimielisyyden aiheen, joten varo!

Rapu (21.6.-22.7.)

Kohdallasi näyttäisi siteet muihin paikkakuntiin vahvistuvan entisestään. Oletko itse harkinnut muuttoa tai uutta kesämökkiä vai onko läheinen lähdössä ulkomaille? Opilliset aiheet voivat myös kasvattaa suosiota ja siihen voi kuulua samastumista johonkin aatteeseen. Kunnianhimo nostaa päätään edelleen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu tulee merkkiisi pariksi päiväksi ja ainakin se pitää ylväytesi kasassa tilanteessa kuin tilanteessa. Muistat myös näyttää muille oman paikkansa, jos he ylittävät rajat ja kohtelevat sinua alentuvasti! Jotkut seikat tai ihmiset voivat viedä sinua tulevina viikkoina enemmän salattujen aiheiden pariin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aktiviteetit muiden kanssa voivat saada uusia muotoja, joten tiimityöskentely voi monipuolistua tai sitten ehdotetaan uutta hanketta. Planeetat lupaavat varsin mielenkiintoisia aikoja, jolloin aika ei käy pitkäksi! Venus ja Jupiter voivat tuoda taloudelliseen kenttään uusia mahdollisuuksia, myös suhteessa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeettoja löytyy aika lailla arkisen työn sektoriltasi, mikä voi tarkoittaa sitä, että jokin uusi työrupeama alkaa tai joudut tekemään paljon valmistelutyötä tai palkatonta avustamista. Kaikenlaiset terveyteen ja kunnon ylläpitämiseen liittyvät aiheet tulevat lähiaikoina enemmän esiin kuin ehkä koskaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Saturnus on viikon sisällä vaihtamassa merkkiä vesimiehestä kaloihin ja siinä piilee sinulle uusi mahdollisuus. Alat ehkä kokea olevasi kypsempi johonkin luovaan hankkeeseen tai alat olla enemmän sinut itsesi kanssa. Planeetat ovat vielä pari viikkoa paikassa, jossa ne korostavat suhteen arkea!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Elämäsi painopiste näyttäisi siirtyvän yhä enemmän kohti elämäsi perustojen järjestämistä uuteen suuntaan, ehkä huomioiden mahdollisuus ottaa rennosti, kehittää luovuutta tai lomailla. Tämä voi alkaa näkyä kunnolla vasta viikon päästä. Venus pitää rakkauden tarvettasi koholla vielä parin viikon ajan!

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla alkaa olla yhä enemmän sellaisia planeettavaikutuksia, jotka helpottavat ulosantiasi ja saavat keskustelutaitosi huippuunsa! Hyödynnä tätä työssä ja vapaa-ajalla ja vakuuta ihmiset suunnitelmasi oikeellisuudesta. Venus on vielä hieman kinkkisessä asemassa merkkiisi, joten halut eivät aina kohtaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Viimeisen kolmen vuoden vastuun kantaminen voi keventyä jatkossa, kun Saturnus poistuu merkistäsi piakkoin. Merkittävää aikaa on siis tuloillaan! Monet planeetat painottavat nyt materiaa ja aisteja, joten olet altis hankkimaan tavaroita tai vaatteita niiden tuoman aistityydytyksen vuoksi. Taidehankintakin voi kiinnostaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Parin viikon ajan nautit Merkuriuksen sijainnista merkissäsi, ja sen tuomasta aloitteellisuudesta ja älyllisestä terävyydestä. Tämä olisi hyvä hetki aloittaa työhanke tai kirjoittaminen. Työhön kannattaa keskittyä tiiviisti, vaikka se ei heti palkitsisikaan, ja viikonloppunakin ahkeruus on kunniassaan!

Related Post