Home » Päivän horoskooppi tiistai 4.4.2023

Päivän horoskooppi tiistai 4.4.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vielä käytännöllisessä neitsyen merkissä, ja sinulle tämä tuo enemmän keskittymistä työn yksityiskohtiin, palvelemiseen tai virheiden korjaamiseen. Merkuriuksen uusi paikka härän merkissä lisää sekin käytännöllistä otetta ja keskittymistä raha-asioihin. Voit saada tunnetyydytystä ihanasta vaatteesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt näyttäisi olevan sinun aikasi startata jossain hankkeessa, sillä planeetat ovat hyvin suotuisat myös tuen saamiselle siihen. Voit myös osoittaa oman merkittävän roolisi yhteisössä ja opiskelun parissa. Saat ehkä ihmisen vakuuttumaan jostain pelkällä karismalla tai visiolla. Moni voi ihastua sinuun tällä viikolla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Näkyvimmät keinot täytyy ehkä laittaa joksikin aikaa piiloon, sillä joku voi viedä ne sinulta. Ole tarkkana kaikin puolin siinä, mitä tuot esiin ja mitä et, sillä kaikki ei sovi kaikille. Suhteissa voi olla alitajuisia virtoja vielä noin viikon verran, ja on vaikeaa sanoa, kuka on puolellasi. Yhteisö on parasta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Huomiosi voi siirtyä yhä enemmän ryhmätoimintaan tai yhteisöön ja monimutkaisiin laajoihin, jopa kansainvälisiin suhteisiin. Ideointia näyttäisi riittävän moneen asiaan, mutta arkisempaakin kanssakäymistä voi tapahtua vaikkapa messuilla tai markkinoilla. Toiminnan aika jatkuu, joten älä hellitä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Suurten päämäärien määrittely tai niiden suunnittelu eteenpäin näyttäisi olevan tulevien viikkojen heiniä. Oma asemasi työelämässä saattaa olla kyseessä, ja valta-asemia kenties sumplitaan. Uutta vastuuta on ehkä tullut yhteisiin talousaiheisiin ja niiden parissa riittää vielä puuhasteltavaa. Työ ja suhteet liittyvät yhteen.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tavoitteellisuus on nostamassa päätään kohdallasi. Kaipaat selkeyttä ja haluat rakentaa pidemmän päälle, ja siihen nämä päivät sopivat hyvin. Yksi vahva suuntamahdollisuus liittyy oppimiseen tai toiseen kulttuuriin liittyviin seikkoihin. Maantieteellisesti on ehkä katsottava laajemmalle, myös suhteissa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Oletkohan vienyt jotakin eteenpäin energisesti jo parin viikon ajan? Tahti näyttäisi jatkuvan lähes kahden kuukauden ajan. Voit edetä, jos muistat toisten vaalimat raamit ja systeemit ja sopeudut niihin. Työ ja arki vaativat kärsivällisyyttä pidempään, jopa parin vuoden ajan. Mustasukkaisuutta voi kummuta jostain.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muiden kanssa voi olla tiukka tai vaativa tilanne, ja sen selvittäminen voi viedä sinua ymmärryksessä ison harppauksen eteenpäin. Halusi nähdä muita maisemia on yhä kasvussa ja työreissukin voi mahtua kuvaan mukaan. Lipsuuko joku tai loistaako joku poissaolollaan yhteisössä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onko päämääriesi tai ammatillisten pyrkimystesi suhteen tullut uusia vaatimuksia? Jotain hermostuttavaa voi olla tässä suhteessa ja planeetat patistavat muutenkin velvollisuuksien suorittamiseen, myös tulevina viikkoina. Älä hukkaa mitään! Aloite raha-asian suhteen voi vaikuttaa selkeältä juuri nyt.

Kauris (21.12.-19.1.)

Yhteisymmärrys monissa asioissa voi kasvaa ja samalla entiset kiistanaiheet häviävät olemattomiin. Sinulla on nyt tavallista enemmän luovaa energiaa, mikä saattaa näkyä spontaaniutena, leikkisyytenä tai kekseliäisyytenä. Kutsu voi käydä jonnekin kauemmas, jossa on mukana ehkä taidetta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Keskity lähiaikoina enemmän elämäsi perustekijöihin ja niiden korjaamiseen, oli sitten kyseessä perhe, asuminen, asuinpaikka tai lähiseutu. Pidä kuitenkin myös mielessä tiedon hankkiminen uteliaalle mielellesi. Ehkä lyhyitä avartavia reissuja on tiedossa. Romantiikkaa voi löytyä kulman takaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kanssakäymiseen voi tulla lipsumista suuntaan jos toiseen tai kokemukset voivat tuntua hajanaisilta. Neptunuksen ja kuun vastakkaisuudesta johtuen myös mielikuvat merkitsevät ja niitä olisi hyvä saada päivän aikana. Kaiva nyt se kirja tai dokumentti esiin, josta ajattelit olevan hyötyä. Siitä nimittäin on!

Selaa ylöspäin