Home » Päivän horoskooppi torstai 23.2.2023

Päivän horoskooppi torstai 23.2.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Poikkeuksellisen voimakas tunnelataus vaikuttaa asioihin siten, että pusket niitä innolla eteenpäin. Tai sitten kaikki värikkyys kiinnostaa ennätyksellisesti ja näytät sen esiintymiselläsi tai vaikkapa pukeutumistyylilläsi. Tässä voisi olla oikea hetki löytää itsessäsi oleva taiteellisuus tai muu luova ominaisuus!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat korostavat vielä tänään seikkoja, jotka eivät näy päällepäin tai asioita, jotka täytyy pitää salassa. Intuitiosi toimii todennäköisesti voimakkaammin ja voit siksi aistia asioita ilman näkyvää syytä. Nämä aiheet vievät huomiota päivittäiseltä työltä, jossa on meneillään joitain viilauksia. Tunteet ovat kutkuttavia.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Elävyyttä voi ilmetä elämässäsi ja työympäristössä, ja kaikenlaisia suunnitelmia sinkoilee suuntaan jos toiseen. Jokapaikanhöylänä toimiminen voi olla tarpeen erilaisten, täysin toisistaan poikkeavien aiheiden äärellä. Suuret, laajat ja löyhät verkostot ovat ehkä ajankohtaisia, mutta niihin liittyvä vapaus kiehtoo.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuu, Venus ja Jupiter ovat oinaassa ja niiden asema puskee sinua tavoittelemaan jotain kiihkeämmin kuin tavallisesti. Se voi näkyä myös ammatillisissa pyrkimyksissäsi ja muut voivat seurata tätä sivusta ihmetyksen vallassa. Elämä näyttäytyy sinulle värikkäämpänä, myös suhteissa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nämä päivät voivat merkitä sinulle poikkeuksellista aikaa elämää laajempien suunnitelmien suhteen. Vaikuttaa siltä, että näet sinne missä ruoho on vihreämpää tai pyrit sinne kaikin keinoin. Matkailusuunnitelmiin olisi hyvä kuulua vauhti, seikkailu, retkeily tai uusien maiden valloittaminen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Haluatko ylimääräistä potkua talousasioiden hoitamiseen? Vai hoituvatko ne muutenkin kovalla vauhdilla esimerkiksi työpaikalla? Rahaa voidaan laittaa palamaan lähipiirissäsi enemmän kuin tavallisesti, sillä usko omiin mahdollisuuksiin on luja. Arjessasi on näinä päivinä ehkä kaivattuakin vaihtelua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Puhkuvaa yhteistyötä on monille vaaoille luvassa näinä päivinä. Sanonta ”mennä pää kolmantena jalkana” voi sopia moniin hektisiin tilanteisiin. Vastapuolella saattaa olla henkilö, jonka elämänkäsitykset eivät mene ollenkaan yksiin omiesi kanssa. Romantiikkaa tai ihastumisen osoituksia voi tupsahdella eteesi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työn ja arjen helpottuminen on todellista monien skorpionien kohdalla, ja joidenkin kohdalla se voi tarkoittaa taakkojen keventymistä tai työn määrän vähentymistä. Arjessasi uudet välineet auttavat paljon ja hoksaat ne helposti. Mars on vieläkin paikassa, jossa se työntää psykologisia seikkoja esiin!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Meneillään olevat varsinaiset vauhtiplaneetat voivat merkitä monenlaista sinun kohdallasi. Voit ensinnäkin kiinnostua vauhdikkaammasta tai dynaamisemmasta harrastuksesta. Tai sitten haluat osoittautua rohkeaksi ja sankarilliseksi jossain. Egon voimat ovat myös koholla, joten ole perso kehuille ja arvostukselle!

Kauris (21.12.-19.1.)

Planeetoilla on näinä päivinä vaikutusta siihen, miten suhtaudut kotipesääsi, perheeseesi tai jopa sukuusi. Kaikilla edellä mainituilla asioilla on merkitystä eri teemojen välityksellä, ja työnteko sujuu parhaiten etänä, jos se on mahdollista. Kaipuu kotiolojen uusimiseen on suuri tai olosuhteet työntävät siihen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sanoilla on nyt paikkansa, oli sitten kyse puhumisesta, puheen pitämisestä, sanoituksista tai kirjoittamisesta. Löydät helpommin inspiraatiota näissä aiheissa ja luot yhteyden tai sovun. Pieni matka voi olla viihdyttävä, varsinkin jos se suuntautuu ennalta tuntemattomaan kohteeseen. Lämmin tunne viihtyy liikkeessä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Olisiko nyt sinun vuorosi pysähtyä ja nähdä kauneutta tai aistia erilaisia tuoksuja, makuja tai materiaaleja? Aineelliset seikat ovat muutenkin tapetilla ja kiinnostus rahan ansaitsemiseen voi olla kasvussa. Kauniit tavarat voivat tehdä erityisen vaikutuksen, joten anna itsellesi lupa nauttia niistä, myös ostamalla!

Selaa ylöspäin