Home » Päivän horoskooppi torstai 30.3.2023

Päivän horoskooppi torstai 30.3.2023

Oinas (20.3.-19.4.)

Planeetat ravussa ovat tuntuneet viime päivinä vähän hankaavilta tai vastaan haraavilta, ehkä niin, että edistyksellisyys ja menneisyys ovat vastakkain. Pääasiassa menet kuitenkin eteenpäin yhä, jopa hyvin valovoimaisesti tai näkyvästi, mihin viittaa Jupiterin asema merkissäsi. Kaipaatko yhteistä ruokayllätystä?

Härkä (20.4.-20.5.)

On mahdollista, että jotkut ovat kokeneet sinun olevan enemmän omissa maailmoissasi näinä viikkoina, jolloin on tarkoituskin, että toimit jotenkin taka-alalla tai taustavaikuttajana. Anna vaan itsellesi lupa tutustua pimennossa oleviin vaikuttimiin ja kehittyä ihmisenä! Joku voi ilmestyä yllättäen tiellesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Viime päivien melko käytännöllinen otteesi on voinut näkyä monella tapaa. Ehkä olet toteuttanut käytännön järjestelyjä itsellesi tai muille tai saanut hankittua puuttuvan palasen johonkin kodin hankkeeseen. Hankintoja voi olla luvassa näinä viikkoina kaiken kaikkiaan. Näetkö suhteen vaaleanpunaisten linssien läpi?

Rapu (21.6.-22.7.)

Pluto-planeetan juuri alkaneen pitkäaikaisen vaikutuksen myötä näyttäisit tarttuvan aivan uudella tavalla raha-asioihin, ja myös uudenlaiset haasteet niissä ovat mahdollisia. Ehkä ne näyttäytyvät vasta myöhemmin. Työelämäsi saattaa olla avartumassa poikkeuksellisen paljon tai esilläolosi on kasvussa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Valloittava mielenlaatusi on yhä koholla ja se voi johtaa poikkeukselliseen nostatukseen yhteiskunnan portailla tai asemasi kohentumiseen. Ilmavuuden ja seikkailun kaipuu ovat myös tyrkyllä, ja äkkilähtö matkalle voi houkuttaa. Olisiko rauhallinen rantakohde juuri nyt sopiva? Onko henkilövaihdoksesta kyse?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jupiter paisuttaa asioita ja mielihaluja, joten sen pidempiaikainen yhteys taloussektoriisi voi tuoda jopa liikaa optimismia talouden kestävyyden suhteen. On myös mahdollista, että rahaa tulee enemmän kuin tavallisesti. Voit osoittaa erityistä kykyä ystäväpiirissä ja kokoat asiat muidenkin puolesta!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olet herännyt varsin selvästi uuteen tavoitteellisuuteen muutama päivä sitten, kun Mars alkoi olla dynaamisessa asemassa merkkiisi. Tätä jatkuu pari kuukautta, mikä voi merkitä aikataulujen kiristymistä tai uutta vetreyttä lisääntyneen liikunnan kautta. Elämäsi avartuminen toisten välityksellä jatkuu!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Pienet asiat voivat tuntua näinä aikoina suurilta ja päinvastoin, mutta saatat ihastua pieniin ja hyödyllisiin esineisiin ihan konkreettisestikin. Käytä kekseliäisyyttä muutenkin arjessa, niin asiat sujuvoituvat. Tapaamisen aikataulu voi muuttua tai jotain yllättävää tulee tietoosi läheisestä. Parhaimmillaan virkistyt!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla näyttää nyt olevan enemmän otetta raha-asioihin, joihin merkillesi tyypillisenä suhtaudut joskus melko huolettomasti. Kyseessä voi olla myös rajoittava tilanne, joka pakottaa siihen. Toisaalta vallattomat planeetat tyrkyttävät sinulle kokemuksia ja vapaa-ajan viettomahdollisuuksia täyttä häkää.

Kauris (21.12.-19.1.)

Meneillään olevat dynaamiset planeettakuviot voivat tuoda turbulenssia elämääsi tai työympäristöösi, mutta parhaimmillaan ne saavat sinut kehittymään myös ihmisenä. Ota vastaan kritiikki tuomitsematta heti. Kotioloissasi tai naapurustossa voi olla monenlaista mukavaa tekemistä ja seuraa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kiinnitä vielä tänään hetkeksi huomiota puutteisiin tai epätarkkuuksiin, joita olet aiemmin saanut aikaiseksi. Tee työsi nyt kunnolla muutenkin, niin saat hyvänolontunnetta jatkoa ajatellen. Viestinnälliset seikat sujuvat todennäköisesti loistavasti ja voit oppia uusia tapoja viestiä. Perhesuhteet ovat ykkösenä!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Mars ovat ihanasti merkkiisi ja tuovat paljon spontaaniutta, leikkisyyttä tai luonnollista, rentoa tekemistä. Viime kuukausien ärhäkkäät tunnetilat ovat muisto vain ja saatat jopa ihmetellä sisäistä auvoista tilaasi. Nyt voi olla yhä aika tyydyttää tarpeita ostamalla, ja juuri sopiva vaate tekeekin sen!

Selaa ylöspäin