Oinas 20.3.–19.4.

Tuleva viikko antaa sinulle itseluottamusta ja rohkaisee sinua tavoittelemaan haluamiasi asioita. Tunnet olosi erityisen empaattiseksi ja huolehdit muiden tarpeista. Muista kuitenkin kiinnittää huo­miota myös omaan hyvinvointiisi.

Härkä 20.4.–20.5.

Luota vaistoihisi ja anna intuition viedä sinua eteenpäin. Nyt on loistava aika kiinnittää huomiota epäkohtiin ja saada asioita hoidetuksi. Haluatko uudistaa imagoasi? Se olisi nyt mahdollista.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Spontaani kohtaaminen voi olla viikon kohokohta ja saattaa tuoda mukanaan uusia mahdollisuuksia. Jatka yhteyksien luomista, niin saatat osua kultasuoneen. Etenet kovaa tahtia työelämässä, mutta muista varata aikaa myös rentoutumiselle.

Rapu 21.6.–22.7.

Saat lisää elinvoimaa, kunhan et jatkuvasti epäile itseäsi. Onko mielessäsi jokin pitkän aikavälin suunnitelma? Panosta siihen ja luo järkeviä strategioita, niin voit saada asiat rullaamaan. Hyödynnä eloisaa ja luovaa puoltasi!

Leijona 23.7.–22.8.

Olet täynnä luovia ideoita, jotka voivat tuoda positiivista muutosta elämääsi. Tulevalla viikolla saatat törmätä kiehtovaan mahdollisuuteen – tartu siihen rohkeasti! Älä anna periksi epäilyille, vaan luota itseesi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tuleva viikko antaa sinulle tarvittavan sysäyksen, ja saat ratkaistua mieltäsi painaneen asian. Myös jokin ihmissuhde saattaa muuttua kiinteäksi ystävyydeksi. Välillä sinusta voi tuntua siltä, että asiat etenevät liian hitaasti. Muista pysyä kärsivällisenä.

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihmissuhteet ovat suurin voimavarasi tällä viikolla. Ihmiset tuovat mukanaan hyviä uutisia ja uusia mahdollisuuksia. Olet myös kiireinen uraasi ja tavoitteitasi koskevien päätösten ja suunnitelmien kanssa. Muista, että tekemäsi ponnistelut palkitaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hyviä asioita tulee eteesi, kun uskallat olla rohkea ja ajatella isosti. Tulevalla viikolla tiellesi saattaa tulla jotain, joka muuttaa elämäsi parempaan suuntaan. Luvassa saattaa olla myös uusi ystävyys tai romanssi, joten pysy avoimena.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet valmis muutokseen, uusiin seikkailuihin ja luovien kykyjesi esittelyyn. Etsitkö romantiikkaa? Saatat vetää puoleesi ihmistä, joka on loistava keskustelija ja joka tuo esiin parhaat puolesi.

Kauris 21.12.–19.1.

Olet valmis ottamaan erään ehdotuksen aiempaa vakavammin. Tämä voi tarkoittaa kiihkeitä keskusteluja ja tiukkoja neuvotteluita. Olet valmis tekemään kaupat, mutta muista käyttää tunteiden lisäksi myös järkeä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Nyt on aika hyödyntää sinulle avautuneita mahdollisuuksia. Osaat olla vakuuttava ja saat ihmiset helposti puolellesi. Innokkuutesi herättää muiden huomion, ja siitä saattaa olla sinulle paljon hyötyä.

Kalat 19.2.–19.3.

Rohkaistut sijoittamaan itseesi ja kuuntelemaan tunteitasi. Nyt on aika tehdä asioita, joista nautit. Jos jostain tulee hyvä mieli, älä epäröi, vaan tee sitä. Odottamaton jälleennäkeminen saattaa tuoda iloa elämääsi.

Related Post