Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy iltapäivällä kaksosista ravun merkkiin, joten tunnelma voi merkkisi kohdalla muuttua hieman vakavammaksi. Perheasiaan keskittyminen on monien agendalla nyt parin päivän ajan, joko niin, että perheen kalentereita rukataan tai patistellaan muita. Tunteet ja mielikuvitus ovat tärkeällä sijalla!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä päivinä monen härän kohdalla on tiedossa vaiheita, jotka pönkittävät uusia suuntiasi, joita olet viime aikoina elämässäsi omaksunut. Lähipäivien planeetat ovat myös hyvin tuulettavia, joten ehkä luovut jostain turhasta tai kokeilet jotain täysin uutta. Merkurius tukee yhä johdonmukaista ajattelutapaa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Energiatasosi pitää yllä toimintaasi tavallista vahvemmalla tasolla, joten ota siitä hyöty irti. Tosin sitä riittää vielä jonkin aikaa. Toimintasi tukee yhteisöllisiä tavoitteitasi myös ja aloitteesi otetaan todennäköisesti hyvin vastaan. On myös mahdollista, että yhteisösi on enemmän näkyvillä näillä aikoina.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tunnetko, että olet saamassa paremman otteen asiasta, joka on turvallisuudentunteesi kannalta tärkeä? Parin päivän ajan olet joka tapauksessa hyvin sinut itsesi kanssa etkä anna minkään horjuttaa sinua valitsemallasi tiellä. Marsin aseman johdosta jotkut asiat pysyvät vielä pimennossa tai vaikeasti käsitettävinä.

Leijona (23.7.-22.8.)

On todennäköistä, että toiset ympärilläsi koordinoivat asioita tällä hetkellä erinomaisesti, joten sen johdosta yhteistyö näyttää kantavalta voimalta! Laaja-alaiset suunnitelmat ja tulevaisuuden mahdollisuuksien kartoittaminen ovat viime kuukausien tapaan yhä asialistalla. Tunteissa on hyvä vaalia mystiikkaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kannattaa takoa silloin kun rauta on kuumaa, ja nyt kannattaa nimenomaan takoa työn ja arjen rutiinien parissa, sillä sinun on mahdollista kehittyä niissä erinomaisesti. Itseilmaisusi on erinomaisella tolalla, joten näinä viikkoina kirjallinen ilmaisu saattaa onnistua hyvin. Tunnettakin on ilmassa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ajattelun planeetta Merkuriuksen asema on pitkään ollut voimakas merkkiisi nähden, ja se voi yhä tuoda enemmän keskittymistä johonkin kirjalliseen asiaan. Erinäisiä sopimisia saattaa olla kodin piirissä tai lähiseudulla. Useat planeetat usuttavat sinua kohti selkeämpää itsetoteutusta, seikkailua ja vapautta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet todennäköisesti jo pidempään kaivellut asioita syvemmältä, ja aiheiden joukossa on voinut olla psyyke ja ehkä erityisesti jonkun henkilön psyyken kiemurat. Aina et ole voinut paljastaa ajatuksiasi ja johtopäätöksiäsi, ja tämä nuorallatanssi jatkuu yhä. Rakkauden tunnelmat kehittyvät kiihkeämmiksi!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä päivinä elämässäsi näyttäisi olevan liikettä, jota jousimies yleensä kaipaakin. Mars on lisäksi vaikuttanut tähän suuntaan poikkeuksellisessa silmukkaliikkeessä jo useamman kuukauden. Ehkä pohdit näinä päivinä myös jonkin verran pankkitilisi saldoa, vakuutusta tai muuta vastaavaa. Tunne voi roihahtaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Näinä päivinä saat järjestykseen monta materiaalista seikkaa tai olosi materian ja rahan suhteen tuntuu turvalliselta. Merkurius on yhä merkissäsi ja sen poikkeuksellisen pitkä kierros siellä antaa yhä älyllisiä avaimia elämäsi tai työn laadun parantamiseen. Tunne-elämän pitäisi olla suhteellisen tasapainoista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Älä hellitä vielä pitkään aikaan, sillä planeetat pönkittävät tervettä itsetuntoa ja luonnollista ja luovaa tekemistä! Ehkä osoittaudut työpaikalla omaksi kekseliääksi itseksesi ja löydät keinoja työn edistämiseen tai tuoton lisäämiseen. Kaikenlainen itseilmaisu on suotuisten tähtien alla. Kauneusnautinto tai kehon nautinto tekee hyvää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Aurinko ja Mars ovat olleet pitkään sisäänpäin kääntyvällä alueella suhteessa merkkiisi ja se on tuonut aina välillä tarpeen kapseloitua omiin ajatuksiisi tai yksinoloon. Voit saada näinä viikkoina enemmän yksinoloon liittyviä hyviä ja huonoja puolia. Venuksen ja Marsin keskinäinen kulma lupaa kiihkeyttä!

Related Post